H αποκάλυψη της Victoria Beckham που σίγουρα δεν περίμενες

Πατουχέα Μαριάννα
H αποκάλυψη της Victoria Beckham που σίγουρα δεν περίμενες

Μα πώς αντέχει;

Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας της συλλογής αθλητικών ρούχων σε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία αθλητικών ειδών, η Victoria Beckham έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων η μητέρα των τεσσάρων Beckham μίλησε για την έμπνευση που είχε και για την πολλά υποσχόμενη νέα συνεργασία της, στην οποία ήθελε να δημιουργήσει μια σύμπραξη αθλητικού και chic look. Με άλλα λόγια, ρούχα που θα μπορέσεις να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο γυμναστήριο και την δουλειά.

Όταν ρωτήθηκε για το αν και κατά πόσο γυμνάζεται εκείνη έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση για όλες εμάς που «δεν προλαβαίνουμε να γυμναστούμε». Η πρώην Spice Girl αποκάλυψε ότι επιδίδεται καθημερινά σε δίωρες προπονήσεις μεταξύ των υποχρεώσεων της ως μαμά.

Πως; Κάνοντας την μισή της προπόνηση πριν ετοιμάσει και πάει τα παιδιά της στο σχολείο και την άλλη μισή αφού γυρίσει. Έτσι, αναγκαστικά φοράει όλη μέρα τα αθλητικά της παπούτσια και ρούχα.

beckham

Στην ίδια συνέντευξη είπε «Αυτές οι δύο ώρες αποτελούν τον αποκλειστικά προσωπικό μου χρόνο. Κλείνω το κινητό και σταματάω να σκέφτομαι. Βάζω δυνατή μουσική και αφιερώνομαι σε εμένα. Εμπνέομαι και γεμίζω ενέργεια για την ημέρα που θα ακολουθήσει.»