Η Bella Hadid ποζάρει topless και παίρνει θέση για την επανασύνδεση της με τον The Weeknd

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Bella Hadid ποζάρει topless και παίρνει θέση για την επανασύνδεση της με τον The Weeknd

Τα πράγματα μάλλον δεν είναι όπως νομίζουμε

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυκλοφορούν φήμες, που θέλουν τη Bella Hadid και τον The Weeknd να τα έχουν ξαναβρεί και να βιώνουν στιγμές απόλυτου έρωτα. Μάλιστα φημολογείται, πως εθεάθησαν στο Coachella να ανταλλάζουν καυτά φιλιά και αυτό είναι που πυροδότησε και τις φήμες περί επανασύνδεσης. Το γεγονός όμως πως μερικές ώρες αργότερα η Bella εθεάθη να βολτάρει με άλλο αρσενικό, δεν ένοιαξε και πολλούς.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της ίδιας για να σταματήσουν όποιες διαρροές την θέλουν και πάλι ζευγάρι με τον τραγουδιστή. Και αφού αρνήθηκε πως αντάλλαξε μαζί του καυτά φιλιά -και πως είναι ζευγάρι εκ νέου- φρόντισε να το κάνει λίγο πιο κατανοητό ποζάροντας topless μπροστά από μία πισίνα. Μπορεί ο The Weeknd να είπε πρόσφατα πως έχει ακόμη αισθήματα για εκείνη και πως θα την ήθελε και πάλι στη ζωή του, το αυτάκι της Bella όμως, δεν ίδρωσε.

Το κορίτσι αυτό, είναι ακόμη ελεύθερο και οι sexy φωτογραφίες της δεν μας αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης πάνω σε αυτό το θέμα. Ξέχνα λοιπόν, όποια επανασύνδεση και αν άκουσες και απόλαυσε την στη παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη:

Η Bella Hadid, μόλις πήγε το sexiness σε άλλο επίπεδο