Survivor 2: Οι κακές σχέσεις Τανιμανίδη - Λιανού και το παρασκήνιο

Survivor 2: Οι κακές σχέσεις Τανιμανίδη - Λιανού και το παρασκήνιο

Τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές; 

Ναι ίσως να το έχετε ακούσει κι άλλες φορές αλλά πλέον νομίζουμε ότι οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται. Σύμφωνα λοιπόν με πολλά δημοσιεύματα αλλά και αυτά που είπε η Έλενα Πολυκάρπου στην ραδιοφωνική εκπομπή «Mappes Show», εκεί στον Άγιο Δομίνικο το κλίμα είναι ψυχρό!

Όχι, δεν ήρθαν οι Μουσώνες ούτε κάποια άλλη τροπική καταιγίδα, αναφερόμαστε στις σχέσεις ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές του Survivor 2, Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Λιανό οι οποίες είναι… ανύπαρκτες!

Και μπορεί να είδαμε ένα θερμό καλωσόρισμα από το Σάκη-on camera- στα παρασκήνια όμως τα πράγματα είναι πιο άγρια! Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αγόρια όχι μόνο δεν είναι φίλοι, αλλά δεν έχουν καμία απολύτως επαφή εκτός γυρισμάτων, κάτι που όσο να πεις δεν είναι και πολύ φυσιολογικό εκεί στα ξένα που βρίσκονται.

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος Λιανός, δεν εντάχθηκε στο δυναμικό του παιχνιδιού για να ξεκουράσει το Σάκη, αλλά για να τον… πικάρει, μιας και οι σχέσεις παραγωγής-Τανιμανίδη δεν είναι και οι καλύτερες μετά τις παράλογες απαιτήσεις του δεύτερου.

survivorrrrrr

Αυτά για την ώρα. Προχωράμε.