Η Όλγα Φαρμάκη μας δείχνει για πρώτη φορά τη μαμά της

Πατουχέα Μαριάννα
Η Όλγα Φαρμάκη μας δείχνει για πρώτη φορά τη μαμά της

Τώρα εξηγείται η ομορφιά των Kisterss.

Η Όλγα Φαρμάκη είναι εκείνο το κορίτσι που συμπαθούσαμε πολύ πριν μπει στο Survivor και το λατρέψαμε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του σε αυτό. Η οικειοθελής αποχώρησή της στενοχώρησε πολύ εμάς αλλά χαροποίησε ιδιαίτερα την οικογένειά της που θα την έβλεπε επιτέλους μετά από τόσο καιρό.

Έτσι και έγινε. Στην χθεσινή επιστροφή της στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» την περίμενε τόσο η αδερφή της Γωγώ, ο νεαρός Μανούσος όσο και η μητέρα της. Γύρω στις 5 το απόγευμα της Τρίτης η οικογένεια Φαρμάκη ξαναέσμιξε και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το στιγμιότυπο αυτό, με τις φωτογραφίες να αποτυπώνουν τόσο τα συναισθήματα της μητέρας της όσο και την ομορφιά αλλά και το γούστο στο ντύσιμό της.

Η συγκίνηση της Όλγας ήταν έντονη και κάπως έτσι έσπευσε να πέσει στην αγκαλιά των δύο γυναικών που δεν έβλεπαν την ώρα να την αντικρύσουν. Οι αγκαλιές ήταν σφιχτές και τα δάκρυα χαράς πολλά, ενώ η μαυρισμένη και αδυνατισμένη Όλγα φαινόταν ήρεμη και χαρούμενη κάτι που δεν ήταν τον τελευταίο καιρό στο παιχνίδι και γι’ αυτό αποχώρησε.

Εντελώς τυχαία, οι δύο αδερφές είχαν επιλέξει να φορέσουν ακριβώς το ίδιο σύνολο: ένα λευκό μπλουζάκι με ένα skinny μαύρο jean.

Καλώς ήρθες Όλγα μας και καλώς σε δέχτηκε η μανούλα σου!

Δες και αυτό:

Survivor 2:«Λύγισε» οn air ο Μουρούτσος για χάρη της Λάουρα

Η Αθηνά Οικονομάκου μας αποκάλυψε τη νονά του γιου της