Το κορμί! Η 29χρονη star πόζαρε με super mini φόρεμα και το σώμα της μας έκανε να ιδρώσουμε

Το κορμί! Η 29χρονη star πόζαρε με super mini φόρεμα και το σώμα της μας έκανε να ιδρώσουμε

Μας πως καταφέρνει και διατηρεί αυτό το σώμα έτσι;

Το καλοκαίρι απέχει πια έναν μήνα μόνο και πολλές είναι stars που έχουν αρχίσει να κάνουν τις εμφανίσεις τους με καλοκαιρινά ρούχα, αλλά και με μαγιό. Και όπως καταλαβαίνεις, όταν εμείς βλέπουμε αυτά τα σώματα δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να τα χαζεύουμε. Και η 29χρονη καλλονή ανήκει ακριβώς σε αυτήν την κατηγορία που μόλις σου περιγράψαμε.

Ψηλή, ξανθιά, σωματάρα και φυσικά αγγελάκι της Victoria’s Secret. Τι άλλο να ζητήσεις; Η τελευταία της ιδιότητα τα λέει όλα. Η νεαρή Σουηδέζα ουκ ολίγες φορές μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό με τις εμφανίσεις της ή με το κορμί της γενικότερα, και αυτό έκανε και τώρα. Η Elsa Hosk είναι ένα από τα πιο όμορφα και sexy αγγελάκια της Victoria’s Secret και μας το απέδειξε μία ακόμη φορά.

Η 29χρονη ξανθιά καλλονή μας έδειξε τις υπέροχες και ιδανικές -θα λέγαμε- αναλογίες της, όταν πόζαρε με ένα super mini φόρεμα και τα καλλίγραμμα και αψεγάδιαστα πόδια της μας έκαναν να ιδρώσουμε. «Μα πως διατηρεί αυτό το σώμα έτσι», ήταν η σκέψη μας καθώς χαζεύαμε τις φωτογραφίες της. Λογικά στην επόμενη εμφάνιση της με μαγιό, το εγκεφαλικό το έχουμε σίγουρα στο τσεπάκι μας.

Δες τις φωτογραφίες της, στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Irina Shayk: Η νέα της εμφάνιση με τον Bradley και οι φήμες περί εγκυμοσύνης