Kendall και Kylie Jenner μιλούν για την Ελένη Φουρέιρα

Kendall και Kylie Jenner μιλούν για την Ελένη Φουρέιρα

Είναι δυνατόν να μην πάθεις σοκ μετά από αυτό;

Ένα κάποιο σοκ και μία έκπληξη έχει κατακλείσει την Ελένη Φουρέιρα τις τελευταίες ώρες, η οποία μάλλον έχει αρχίσει να γίνεται ευρέως γνωστή και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Και όχι δεν ξέρουμε αν το Fuego που θα ερμηνεύσει στη Eurovision έφτασε τόσο μακριά που να ενθουσιάσει την Kendall και την Kylie Jenner.

H όμορφη τραγουδίστρια προσφάτως είχε ανεβάσει μία φωτογραφία στο Instagram account της, στην οποία φορούσε ένα σύνολο από τη σειρά ρούχων Kendall και Kylie που έχουν σχεδιάσει οι δύο διάσημες αδερφές. Η Ελένη Φουρέιρα όπως ήταν λογικό έκανε tag στην ανάρτηση της το brand name των Jenner κι εκεί συνέβη και το εξής απίστευτο.

Πριν από μερικές ώρες το επίσημο account στο Instagram που έχουν δημιουργήσει οι δύο αδερφές για να διαφημίζουν τα ρούχα τους, ανέβασε μία φωτογραφία με το outfit της Ελένης Φουρέιρα, γράφοντας στη λεζάντα τους, να μην ξεχνάς να tag- άρεις το brand στη φωτό αν θες να έχεις κι εσύ την ευκαιρία να δεις τη φωτογραφία σου στο δικό τους προφίλ.

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε σε story την ανάρτηση τους και η έκπληξη της ήταν εμφανής. Κοίταξε, μεταξύ μας και εμείς το ίδιο σοκ θα είχαμε πάθει.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει το κορμί της χωρίς ρετούς. Over