Μία ακόμη απρόσμενη εγκυμοσύνη στο Hollywood: Στα 39 της η star περιμένει δεύτερο παιδάκι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μία ακόμη απρόσμενη εγκυμοσύνη στο Hollywood: Στα 39 της η star περιμένει δεύτερο παιδάκι

Και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Μετά και τον χωρισμό των Channing Tatum και Jenna Dewan -που ειλικρινά μας σόκαρε- το Hollywood μας φέρνει μόνο χαρούμενες ειδήσεις και μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η ακόλουθη. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγος της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μια και σε λίγο καιρό, πρόκειται να γίνουν και πάλι γονείς.

Στα 39 της η star θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά και αυτό μόνο όμορφη είδηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Η Claire Danes και ο σύζυγος της Hugh Dancy αποκάλυψαν τα νέα για την καινούργια προσθήκη στην οικογένεια τους, την Τετάρτη στο show Howard Stern‘s SiriusXM και ανέφεραν πως δεν θα αποκαλύψουν το φύλο του μωρού, πριν εκείνο έρθει στον κόσμο. Θέλουν να διατηρήσουν αυτήν τη γλυκιά αγωνία και καθόλου δεν τους κατηγορούμε.

Το διάσημο ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2009 –είχαν γνωριστεί το 2006- και έχουν έναν ακόμη γιο, τον πέντε ετών, Cyrus. Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της, η Claire αποκάλυψε πως βρίσκεται στο δεύτερο τρίμηνο της κύησης της και μάλιστα σχεδόν στο τέλος αυτού. Ανυπομονούμε για τις φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Διάβασε ακόμη:

Οι δύο star έγιναν γονείς και εμείς δεν πήραμε χαμπάρι