Τα πράγματα είναι σοβαρά: Οι φωτό που αποδεικνύουν πως ο Leonardo DiCaprio είναι φουλ ερωτευμένος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα πράγματα είναι σοβαρά: Οι φωτό που αποδεικνύουν πως ο Leonardo DiCaprio είναι φουλ ερωτευμένος

Λες αυτήν τη φορά να αποχωριστεί το κλαμπ των εργένηδων;

Το Coachella τελείωσε, όμως τη «ζημιά» του την έκανε στο Hollywood. Από τη μία η επανασύνδεση Bella Hadid-Weeknd –η οποία τελικά δεν ισχύει- από την άλλη ο Leonardo DiCaprio, o οποίος μας χαρίζει στιγμές χαράς, αλλά και λύπης ταυτόχρονα. Και θα σου εξηγήσουμε αμέσως γιατί το λέμε αυτό.

Εδώ και κάποιες εβδομάδες ο ηθοποιός που όλες αγαπήσαμε εμφανίζεται με νέα σύντροφο, αρκετά νεότερη του και σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους είναι μαζί περίπου τέσσερις μήνες, μην κοιτάς που εμείς το μάθαμε τελευταία στιγμή. Και λοιπόν η σχέση αυτή μας βγάζει αισθήματα χαρμολύπης γιατί, αφενός χαιρόμαστε πολύ που ο star δεν είναι πια μόνος, αφετέρου στεναχωριόμαστε γιατί βλέπουμε πως μάλλον η σχέση αυτή είναι σε πολύ καλό δρόμο και εκείνος θα πάψει να βρίσκεται στο κλαμπ των εργένηδων.

Οι δυο τους παρευρέθηκαν στην Καλιφόρνια και στο Coachella festival, και από το λίγο που είδαμε το ζευγάρι δεν σταμάτησε λεπτό να αγκαλιάζεται και να φιλιέται. Τα πράγματα μάλλον είναι πιο σοβαρά απ’ όσο πιστεύαμε και ο Leonardo πιο ερωτευμένος από αυτό που απλά βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Κορίτσια, πάει και αυτός!



Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Τι έχουμε εδώ; Το τρυφερό φιλί του ζευγαριού, μόλις μας επιβεβαίωσε την σχέση του