Όντως; Η επανασύνδεση του διάσημου ζευγαριού είναι γεγονός

Πατουχέα Μαριάννα
Όντως; Η επανασύνδεση του διάσημου ζευγαριού είναι γεγονός

Και μακάρι, δηλαδή, γιατί είναι και τρομερά ταιριαστοί

Θυμάσαι που λέγαμε πριν λίγες μέρες ότι στο φεστιβάλ “Coachella” η Bella καθόταν στα πόδια του The Weeknd γεγονός που μας έκανε να πιστέψουμε ότι είναι και πάλι μαζί, ενώ μαζί τους φέρεται να ήταν και η Gigi Hadid, η αδερφή της Bella, η οποία μάλλον κρατούσε το φανάρι ούσα μόνη και έρημη; Ε, γράψε λάθος.

Όσο κι αν προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος ο Zayn Malik δεν τα κατάφερε αφού εντοπίστηκε να μπαίνει στο διαμέρισμα της Gigi στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη το απόγευμα. Και θα μου πεις που το κακό, μπορεί τα παιδιά να πίνουν ένα καφέ που και που να τα λένε. Αμ, δε!

Το επόμενο πρωί ο τραγουδιστής εθεάθη από περαστικούς να φοράει ακριβώς τα ίδια ρούχα με το προηγούμενο απόγευμα και να περπατάει και πάλι στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Μη μου πει τώρα ότι τα χαρακτηριστικά κόκκινα παπούτσια, η φόρμα και το φούτερ του δεν τον πρόδωσαν.

30742881 10215086165204106 6175010103641505792 n

Στις 13 Μαρτίου το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του μετά από δύο χρόνια σχέσης αλλά αυτή η μυστήρια ίδια εμφάνιση του Zayn μάλλον προδίδει ότι οι λογαριασμοί τους δεν έχουν κλείσει οριστικά.