Η είδηση για τα γάμο Τανιμανίδη-Μπόμπα που θα σε συγκινήσει

Πατουχέα Μαριάννα
Η είδηση για τα γάμο Τανιμανίδη-Μπόμπα που θα σε συγκινήσει

Μπράβο τους, όχι, μπράβο τους!

Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει και όπως καταλαβαίνεις αναμένουμε με αγωνία τον επικείμενο γάμο της ελληνικής showbiz. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια που έχουμε δει ποτέ, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά τους γάμου και κουμπάρα τους θα είναι η Μαρίνα Βερνίκου.

Σήμερα, μας εξέπληξαν ευχάριστα με την απόφασή τους και εμείς δεν έχουμε παρά να αναγνωρίσουμε την μεγαλοψυχία τους και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που έχουν ως ζευγάρι.

Η μεγάλη τους απόφαση αφορά την παραχώρηση ενός μεγάλου μέρους των γαμήλιων δώρων τους σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της χώρας. Έτσι, λίγο πριν την ημερομηνία της τελετής, θα δημιουργηθεί ειδικός τραπεζικός λογαριασμός το σύνολο του οποίου θα δοθεί για την στήριξη του έργου διαφόρων φιλανθρωπικών σωματείων.

sakiswp 29738854 2081937165418454 210372617759096832 n

Μια κίνηση που βέβαια δεν ξάφνιασε πολλούς, καθώς ο Σάκης το είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του από την πρώτη ημέρα που ανακοίνωσε το γάμο του με την αγαπημένη του, Χριστίνα. Ούτε εμάς ξάφνιασε δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ζευγάρι που αγαπάει πολύ τα ζώα και τη φύση, κάτι που δε θα μπορούσε να πηγαίνει κόντρα στην ευαισθητοποίηση τους απέναντι σε ευπαθείς ομάδες.