Η διάσημη ηθοποιός μας δείχνει για πρώτη φορά την κοιλίτσα της

Πατουχέα Μαριάννα
Η διάσημη ηθοποιός μας δείχνει για πρώτη φορά την κοιλίτσα της

H πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood

Μας αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσα από μια συνέντευξη που έδωσε σε γνωστή εφημερίδα της Αμερικής και δημοσιεύτηκε την Παρασκευή που μας πέρασε. Μαζί με τον σύζυγό της, ετοιμάζονται να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας που, όμως, δεν είναι το πρώτο.

Ο λόγος για την 48χρονη Rachel Weisz και τον Daniel Craig που σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Η όμορφη ηθοποιός έχει ήδη έναν 11χρονο γιό τον οποίο και απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της Darren Aronofsky. Από την άλλη, ο Daniel Craig έχει μια 25χρονη κόρη με την πρώην σύζυγό του Fiona Loudon.

Η εγκυμονούσα μαμά δήλωσε ενθουσιασμένη και υποστήριξε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι σε λίγο καιρό θα έχει άλλο ένα παιδάκι. «Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι. Ανυπομονούμε να τον ή την γνωρίσουμε.. όλο αυτό είναι ένα τέλειο μυστήριο» συμπλήρωσε.

Έτσι, είδαμε και επίσημα την κοιλίτσα της σε πρόσφατη εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη. Η Rachel επέλεξε να φορέσει ένα maxi κόκκινο φόρεμα που τόνιζε την φουσκωμένη της κοιλίτσα και το συνδύασε ιδανικά με χαμηλοτάκουνα πέδιλα.

Capture copy

Άραγε, το δεύτερο παιδί της όμορφης μελαχρινής ηθοποιού θα είναι αγοράκι ή κοριτσάκι;