Η Bella Hadid έχει νέο αγαπημένο και δε θα πιστεύεις ποιος είναι

Πατουχέα Μαριάννα
Η Bella Hadid έχει νέο αγαπημένο και δε θα πιστεύεις ποιος είναι

Και εκεί που λέγαμε ότι η επανασύνδεση που όλοι περιμέναμε ήταν γεγονός, νέα δεδομένα και ντοκουμέντα έρχονται να ανατρέψουν όσα πιστεύαμε

Την τελευταία εβδομάδα κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν τη Bella Hadid και τον The Weeknd να τα έχουν ξαναβρεί και να βιώνουν στιγμές απόλυτου έρωτα. Μάλιστα φημολογείται, πως εθεάθησαν στο Coachella να ανταλλάζουν καυτά φιλιά και αυτό είναι που πυροδότησε και τις φήμες περί επανασύνδεσης.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της ίδιας για να σταματήσουν όποιες διαρροές την θέλουν και πάλι ζευγάρι με τον τραγουδιστή. Και αφού αρνήθηκε πως αντάλλαξε μαζί του καυτά φιλιά -και πως είναι ζευγάρι εκ νέου- φρόντισε να το κάνει λίγο πιο κατανοητό ποζάροντας topless μπροστά από μία πισίνα.

Το θέμα μας όμως δεν είναι η διάψευση αλλά το γεγονός ότι το ίδιο βράδυ στο φεστιβάλ Coachella φέρεται να αντάλλαξε τηλέφωνα με άντρα μυστήριο.. και όχι μόνο.

Ο μυστηριώδης νεαρός που φαίνεται να έκλεψε την καρδιά της δεν είναι άλλος από τον ράπερ Kyle Harvey ο οποίος ζήτησε από το όμορφο μοντέλο το κινητό του και από τότε φημολογείται ότι φλερτάρουν έντονα.

KyleHarvey

Για να δούμε τι θα γίνει. Πολύς καιρός βρίσκει μόνη της την Bella και καθόλου δε μας αρέσει αυτό.