Νέο ζευγάρι στο Hollywood; Η εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί που κίνησε υποψίες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νέο ζευγάρι στο Hollywood; Η εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί που κίνησε υποψίες

Δείχνουν πάντως αρκετά ταιριαστοί

Πριν από περίπου 8 μήνες ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του χώρισαν έπειτα από οκτώ χρόνια έγγαμου βίου. Και μπορεί εκείνη να βρήκε γρήγορα τον αντικαταστάτη του, εκείνος παραμένει ελεύθερος και το κυριότερο; Ωραίος! Η αλήθεια είναι πως του έχουν χρεώσει αρκετά φλερτ μέχρι τώρα, όμως κανένα απ’ ό,τι φάνηκε δεν είχε βάση.

Βέβαια στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας, όπου και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με την συμπρωταγωνίστρια του τα σχόλια και οι φήμες περί νέας σχέσης άρχισαν και πάλι να κυκλοφορούν και ίσως αυτήν τη φορά να μην είναι και τόσο ψέματα. Ο Chris Pratt και η Evangeline Lilly παρευρέθηκαν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας των Avengers: Infinity War, στο Los Angeles και η διαχυτικότητα μεταξύ τους, δεν μας άφησε και πολλά περιθώρια.

Η 38χρονη ηθοποιός έμοιαζε να απολαμβάνει την παρέα του συμπρωταγωνιστή και φίλου της, Chris Pratt, και η θερμή κίνηση της να τον αγκαλιάσει, μας έκανε να σκεφτούμε διάφορα πράγματα. Ελεύθερος ο Chris, ελεύθερη κι εκείνη, γιατί να μην το δοκιμάσουν; Εμείς πάντως τους βρίσκουμε εξαιρετικά ωραίους μαζί και πολύ ταιριαστούς.

Τι λες κι εσύ;

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Το διάσημο ζευγάρι στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση