Λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει η star έχει αυτό ακριβώς το κορμί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει η star  έχει αυτό ακριβώς το κορμί

Δες πόσο πολύ έχει φουσκώσει

Το διάσημο μοντέλο περιμένει το δεύτερο παιδάκι της σε μερικές εβδομάδες και λίγο πριν γεννήσει αποφάσισε να μας δείξει πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της. Μάλιστα πραγματοποίησε και το baby shower για το νέο μωράκι που περιμένει και πλέον όλα είναι έτοιμα. Εμείς όμως εκτός από την απίστευτα μεγάλη κοιλίτσα της εστιάσαμε σε κάτι άλλο, το οποίο φυσικά αξίζει και την περισσότερη προσοχή σου.

Η Candice Swanepoel, λίγο μετά το τέλος του fashion show της Victoria’s Secret, μας ανακοίνωσε πως εκείνη και ο σύζυγός της θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και από τότε δεν σταμάτησε να ποζάρει με την κοιλίτσα της. Ποιος δεν θυμάται άλλωστε τις εξωτικές Χριστουγεννιάτικες διακοπές της, παρέα με την Doutzen Kroes;

Η 29χρονη καλλονή που σε μερικές εβδομάδες θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο αγοράκι της, απόλαυσε τη Δευτέρα μία ανοιξιάτικη βόλτα, παρέα με τον γιο της Anaca στη Βραζιλία και αν εξαιρέσεις το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κοιλιά της, το κορμί της είναι απλά τέλειο. Αψεγάδιαστο, θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε, αφού δείχνει να μην έχει πάρει ούτε γραμμάριο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Επιτέλους πρέπει να μάθουμε ποιο είναι το μυστικό τους.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η εγκυμονούσα star ανακοίνωσε το φύλο του δεύτερου παιδιού της