Η Sarah Jessica Parker κάνει comeback στην «κόντρα» της με την Kim Cattrall

Η Sarah Jessica Parker κάνει comeback στην «κόντρα» της με την Kim Cattrall

Πόση ανωτερότητα με SJP;

Οι πρωταγωνίστριες του Sex and The City, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών, έχουν βγάλει τα σπαθιά τους και οι fans χωρίστηκαν στα δύο. Υπήρξαν αυτοί που υπερασπίστηκαν την Sarah Jessica Parker και αυτοί που πήραν θέση υπέρ της Kim Cattrall. Η δεύτερη μιλά για υποκρισία ενώ η πρώτη κράτησε μία πιο αποστασιωποιημένη στάση χωρίς έντονες και παρορμητικές δηλώσεις. Όπως και η παρακάτω άλλωστε.

Η Sarah Jessica Parker τα τελευταία 24ωρα δηλώνει: ««Θα ήθελα απλά να υπενθυμίσω ότι δεν υπάρχει κανένας τσακωμός. Δεν έχω διατυπώσει ποτέ ούτε μία αγενή ή εχθρική λέξη, επομένως θα ήθελα να το επαναδιατυπώσουμε. Θα ήθελα επίσης να υπενθυμίσω σε όλους ότι ήμασταν 4 γυναίκες στα γυρίσματα και περνούσα τον ίδιο χρόνο με όλες τους, επομένως δεν ήταν ένα σκηνικό με δύο γυναίκες που απλά δεν τα έβρισκαν μεταξύ τους».

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Πάντα είχα τη δουλειά της Kim πολύ ψηλά στα μάτια μου και εκτιμούσα τη συμβολή της. Αν εκείνη διαλέγει να μην κάνει μια 3η ταινία, δεν μπορώ να κάνω και πολλά για να της αλλάξω γνώμη και πρέπει να το σεβαστούμε όλοι αυτό. Αυτό είναι και το μόνο σχόλιό μου πάνω στο θέμα. Αλλά όχι, δεν υπάρχει «catfight», δεν έχω μαλώσει ποτέ δημοσίως με κανέναν, ούτε θα το έκανα ποτέ».

Διάβασε ακόμα:

Πρόβα νυφικού για την Meghan Markle. Δες την!