Λιώσαμε! Ο διάσημος ηθοποιός μας δείχνει τη νεογέννητη κόρη του και είναι μία γλύκα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λιώσαμε! Ο διάσημος ηθοποιός μας δείχνει τη νεογέννητη κόρη του και είναι μία γλύκα

Είναι τόσο μικροσκοπική

Μπορεί τον συγκεκριμένο ηθοποιό να τον έχουμε στο μυαλό μας κάπως τελείως διαφορετικά, λόγω σωματότυπου κυρίως και λόγω των ρόλων που πάντα έπαιζε, όμως αυτή η φωτογραφία με την δύο ημερών κόρη του μας άλλαξε κατά πολύ τη γνώμη. Ο 45χρονος star δεν είναι το σκληρό καρύδι που βλέπουμε στις οθόνες μας, αντιθέτως είναι ένας πολύ γλυκός και τρυφερός πατέρας.

Ο Dwayne Johnson ή αλλιώς «The Rock» όπως είναι το παρατσούκλι του, έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά πριν από δύο ημέρες και η φωτογραφία που ο ίδιος ανέβασε στο Instagram account του, μας έκανε πραγματικά να λιώσουμε. Με αφορμή αυτήν τη φωτογραφία μάλιστα ανακοίνωσε πως θα απουσιάσει από το promotion της νέας του ταινίας: Skyscraper, κι αυτό γιατί είναι απασχολημένος με την κόρη του.

Τέτοια ενασχόληση βέβαια, αν και σίγουρα κουραστική- είναι η πιο όμορφη στον κόσμο, τόσο για μία μαμά, όσο και για έναν μπαμπά που αποδεδειγμένα πια έχουν τεράστια αδυναμία στις κόρες τους. Στην εν λόγω φωτογραφία, ο μυώδης ηθοποιός είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και έχει στην αγκαλιά του την μόλις δύο ημερών κορούλα του, η οποία είναι πραγματικά μία τόση δα σταλίτσα.

Γίνεται να μη «λιώσεις» μετά από τέτοιο θέαμα;

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, κάνουν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση