Έχουμε το όνομα του νέου πρίγκιπα και αυτή είναι η φωτογραφία που το αποδεικνύει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχουμε το όνομα του νέου πρίγκιπα και αυτή είναι η φωτογραφία που το αποδεικνύει

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης

Ο νέος πρίγκιπας της Αγγλίας μετράει ήδη πέντε ημέρες ζωής και η βασιλική οικογένεια ακόμη δεν μας έχει ανακοινώσει το όνομα αυτού. Τα στοιχήματα πολλά, ο πρίγκιπας William προσπαθεί να μας αποπροσανατολίσει, λέγοντας διάφορα πιθανά ονόματα και γενικά μία σύγχυση επικρατεί γύρω από αυτό το θέμα. Κι ενώ ακόμη περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι, μία φωτογραφία μας αποκαλύπτει το όνομα του.

Και μπορούμε να πούμε πως είναι ένα αρκετά σημαντικό στοιχείο αυτό –για να μην πούμε το σημαντικότερο- αφού έρχεται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του παλατιού. Και σου εξηγούμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε. Η MailOnline ανακάλυψε μία σελίδα μέσα στο site της βασιλικής οικογένειας, με το όνομα Prince Albert (ναι πιθανότατα αυτό είναι το όνομα του).

Ωστόσο αν πληκτρολογήσεις www.royal.uk/prince-albert το αποτέλεσμα θα είναι «πρόσβαση απορρίφθηκε» και αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο, αφού το ίδιο αποτέλεσμα εμφανίζεται αν επισκεφθείς την συγκεκριμένη σελίδα γενικά ή την αντίστοιχη των δύο αδερφών του νεογέννητου πρίγκιπα (του George και της Charlotte δηλαδή). Κρατάμε το Albert λοιπόν, ως το όνομα του μικρούλη και περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, η οποία θα βγει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Δες τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Μάντεψε ποιος θα είναι ο κουμπάρος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Ο πρίγκιπας William μόλις μας έδωσε ένα hint για το όνομα του γιου του