Σάλος στη Βρετανία με το εξώφυλλο της Kate και του William: Τι έχει συμβεί;

Πατουχέα Μαριάννα
Σάλος στη Βρετανία με το εξώφυλλο της Kate και του William: Τι έχει συμβεί;

Πραγματικά είναι κάπως αλλόκοτο

Πλήθος αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων ξεσήκωσε ένα γυναικείο περιοδικό της Νέας Ζηλανδίας μετά από την επιλογή του εξωφύλλου, το οποίο απεικόνιζε τον Δούκα και την Δούκισσα του Cambridge να αναχωρούν από το μαιευτήριο το απόγευμα της Δευτέρας.

Που το κακό θα μου πεις και θα έχεις και δίκιο. Το κακό βρίσκεται στην άκρως «πειραγμένη» φωτογραφία του ζεύγους που δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια Hilary Barry θέλησε, όχι μόνο να το σχολιάσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, αλλά και να δημοσιεύσει την αρχική φωτογραφία ώστε να τονίσει την διαφορά.

Μιλώντας για την αψεγάδιαστη Kate και την υπέροχη εμφάνισή της λίγες ώρες μετά την γέννα, η Hilary έγραψε «Ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτό τον πλανήτη όταν ένα περιοδικό χρειάζεται να κάνει photoshop σε ένα από τα πιο φωτογενή ζευγάρια του κόσμου. Είναι τρελό» και πρόσθεσε «Αλήθεια, τι μήνυμα προσπαθούν να περάσουν στα κορίτσια; Ότι παρά την εξάντληση της ημέρας και την άψογη εμφάνιση της, η Kate θα έπρεπε να δείχνει ακόμα καλύτερη από αυτό; Γιατί;»

4B94689600000578 0 image a 1 1524759413703

Πράγματι, το εξώφυλλο έδειχνε εμφανώς πιο μαυρισμένο το ζευγάρι, με κατάλευκα δόντια και όγκο στα μαλλιά της Kate.

Δες και μόνη σου!