Η δίαιτα των 5 σημείων της Julia Roberts

Η δίαιτα των 5 σημείων της Julia Roberts

Τι κάνει η διάσημη ηθοποιός για να διατηρεί το ιδανικό σώμα της.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς οι διάσημες μαμάδες του Hollywood μπορούν και κρατάνε την σιλουέτα τους ακόμα και μετά την εγκυμοσύνη τους;

Η Julia Roberts εκτός από το μεγάλο και αστραφτερό χαμόγελο της, τις τέλειες μπούκλες της και την γκαρνταρόμπα που πολλές θα ήθελαν να έχουν, δείχνει πάντα αδύνατη και με καλογραμμένες καμπύλες –και ύστερα φταις εσύ που την ζηλεύεις. Αλλά, η ζήλεια τέλειωσε γιατί πια έχεις το μυστικό της τέλειας σιλουέτας της ηθοποιού και τίποτα δεν σε σταματά από το να υιοθετήσεις το πρόγραμμα δίαιτας και εκγύμνασης των stars. Πάρε λοιπόν χαρτί και μολύβι και άρχισε να σημειώνεις την καινούρια σου δίαιτα.

Η δίαιτα «5 Factor Diet» είναι εμπνευσμένη από τoν προσωπικό εκπαιδευτή των stars, Harley Pasternak και έχει πάρει το όνομα της από το ομώνυμο του βιβλίο. Όπως κάθε δίαιτα, έχει φανατικούς υποστηρικτές αλλά και πολλούς που δεν πιστεύουν σε αυτή, αλλά αυτό είναι ένα συμπέρασμα το οποίο θα το βγάλεις μόνο εάν την δοκιμάσεις.

Κάθε γεύμα της ημέρας θα πρέπει να περιέχει 5 βασικά διατροφικά στοιχεία. Πρωτεΐνη (κρέας, ψάρι), υδατάνθρακες και φυτικές ίνες (φρούτα, δημητριακά), υγιή λίπη και πολύ νερό.

  • Κάθε μέρα πρέπει να τρως 5 γεύματα.
  • Αυτά τα γεύματα θα πρέπει να αποτελούνται από 5 υλικά.
  • Κάθε γεύμα θα πρέπει να σου πάρει 5 λεπτά να το ετοιμάσεις και άλλα 5 για να το μαγειρέψεις.
  • 5 μέρες την εβδομάδα θα πρέπει να γυμνάζεσαι, κάνοντας 5 ασκήσεις των 5 λεπτών κάθε μέρα.
  • Μία μέρα της εβδομάδας έχεις το ελεύθερο να φας ό,τι θες και να μην γυμναστείς αν δεν θελεις επίσης.