George-Amal Clooney: Η πρώτη φωτογραφία των διδύμων τους…δεν είναι ακριβώς φωτογραφία

George-Amal Clooney: Η πρώτη φωτογραφία των διδύμων τους…δεν είναι ακριβώς φωτογραφία

Και παρακάτω θα καταλάβεις τι εννοούμε

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Amal και ο George Clooney έφεραν στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους και την αλήθεια μας θα σου την πούμε, πολύ μας έχει στενοχωρήσει το ζευγάρι αυτό. Και αν μαντεύεις και τον λόγο είναι απόλυτα σωστός. Οι δύο stars κάνουν τόσες εμφανίσεις (λιγότερες απ’ ό,τι στο παρελθόν βέβαια), όμως ούτε σε μία από αυτές δεν ήταν μαζί τα παιδάκια τους.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως η απογοήτευση μας είναι αρκετά μεγάλη και η λαχτάρα μας να δούμε επιτέλους την Ella και τον Alexander, ακόμη μεγαλύτερη. Και ευτυχώς επιτέλους δικαιωνόμαστε, αφού εξώφυλλο γνωστού περιοδικού μας δείχνει επιτέλους τα παιδιά τους. Εντάξει, μην φανταστείς πως μιλάμε για κάποια τεράστια φωτογραφία, ωστόσο την δουλίτσα της την έκανε.

Το Life&Style απαθανάτισε την Amal και τον George Clooney σε βόλτα με τα παιδιά τους και τους συμπεριέλαβε, τόσο στο εσωτερικό των σελίδων του, όσο και στο εξώφυλλο του. Στην φωτογραφία που σου παραθέτουμε στη gallery παρακάτω λοιπόν, θα δεις τον μικρό Alexander, ο οποίος αν και δεν φαίνεται ξεκάθαρα δείχνει να είναι ένα απίστευτα γλυκό παιδάκι. Δεν μπορούμε να πούμε βέβαια με σιγουριά σε ποιον μοιάζει, όμως είναι πολύ χαριτωμένος.

Μήπως μετά από αυτό δούμε επιτέλους και κανονικές φωτογραφίες των διδύμων;

Δες τη φωτογραφία παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Συμβαίνει τώρα: Ανακοινώθηκε το όνομα του νέου πρίγκιπα