Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη εμφάνιση της στην παραλία

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη εμφάνιση της στην παραλία

Και μας αφήνει άφωνες

Η Δούκισσα Νομικού έχει έναν μήνα που έχει γίνει μαμά και οι φωτογραφίες της στο Instagram με τον μπέμπη της, είναι αυτές που τις βλέπεις και θες να μπεις κι εσύ στην οθόνη μόνο και μόνο για να ζουλήξεις και να φιλήσεις αυτά τα γλυκύτατα πατουσάκια. Ο μικρός Σάββας είναι γεγονός, πως έχει κλέψει την καρδιά της μαμάς του κι εκείνη μας το δείχνει με κάθε της ευκαιρία.

Και αφού πριν από κάποιες μέρες μας έδειξε πως έχει επιστρέψει και πάλι στο πρόγραμμά της και ακολουθεί την γυμναστική της όπως και πριν, σήμερα είπε να μας δείξει και το σώμα της. Δεν φανταζόμαστε να νομίζεις πως είχε πάρει έστω κι ένα γραμμάριο; Που εδώ που τα λέμε μπορεί και να πήρε, απλά αυτό δεν φάνηκε ποτέ και πουθενά σε κανένα σημείο του σώματός της. Και σήμερα αποφάσισε να μας το δείξει με αυτόν τον τρόπο.

Η Δούκισσα λατρεύει το καλοκαίρι –και αν και είναι ακόμη Απρίλιος- και με αυτήν την ζέστη, δεν θα μπορούσε να μην κάνει την βόλτα της στην θάλασσα, προκειμένου να το υποδεχτεί όπως πρέπει. Μπορεί εχθές να αστειεύτηκε με αυτό το θέμα, σήμερα όμως το υποδέχθηκε όπως του έπρεπε. Με φόντο το γαλάζιο του ουρανού και τον λαμπερό ήλιο, η Δούκισσα έκανε την πρώτη εμφάνιση της στην παραλία και μας έδειξε τα αδύνατα και καλλίγραμμα πόδια της, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας της:

«Συμβαίνει τωρα: Ε, τώρα μάλιστα! Έτσι καταλαβαίνεις ότι καλοκαιριάζει ??
#summeriscoming #barefoot #sky #beautifulgreece».

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Το αστείο σχόλιο της Δούκισσας Νομικού για τον σύζυγό της και την κατάσταση στο σπίτι