Λίγο πριν γίνει μαμά, η Kirsten Dunst απαθανατίζεται σε μία ρομαντική βόλτα με τον σύζυγό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο πριν γίνει μαμά, η Kirsten Dunst απαθανατίζεται σε μία ρομαντική βόλτα με τον σύζυγό της

Τους βλέπουμε μαζί μετά από πάρα πολύ καιρό

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Kirsten Dunst έκανε την πρώτη της εμφάνιση με ένα κάπως ιδιαίτερο ενδυματικό στυλ, κάτι που αμέσως κίνησε υποψίες περί εγκυμοσύνης. Οι περίεργες εμφανίσεις συνεχίζονταν, η κοιλίτσα φούσκωνε ολοένα και περισσότερο και κάπως έτσι επιβεβαιώθηκε –μέσω μιας φωτογράφισης- πως η star θα γίνει μανούλα.

Έκτοτε την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές να βολτάρει στους δρόμους του Los Angeles με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, αυτή όμως ήταν μία από τις ελάχιστες φορές που την είδαμε παρέα με τον σύζυγό της, Jesse Plemmons. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε το απόγευμα της Παρασκευής, στο ArchLight Cinema, όπου και πήγαν μαζί να δουν ταινία.

Το ζευγάρι κυκλοφορούσε μαζί πιασμένο χέρι χέρι και ήταν ίσως μία από τις πιο όμορφες εικόνες που είδαμε τελευταία. Σε πολύ λίγο καιρό οι δύο ηθοποιοί θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και ήταν αλήθεια πολύ όμορφο, που τους είδαμε να περνούν μαζί τις τελευταίες στιγμές αυτής της περιόδου. Η 35χρονη ηθοποιός φορούσε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, το οποίο αν και αέρινο τόνιζε αρκετά την φουσκωμένη κοιλίτσα της και χαμογελούσε διαρκώς.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

7 μήνες μετά την γέννα, το supermodel ποζάρει με μαγιό και έχει αυτό ακριβώς το σώμα