Η φωτογραφία της Kylie Jenner που πυροδότησε φήμες περί αρραβώνα

Η φωτογραφία της Kylie Jenner που πυροδότησε φήμες περί αρραβώνα

Το στοιχείο που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο

Η Kylie Jenner εδώ και περίπου τρεις μήνες έχει γίνει μανούλα στο πρώτο της παιδάκι και επιτέλους έχει αρχίσει να κάνει και πάλι να κάνει εμφανίσεις και να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της, ακόμη και αν είναι ντυμένη με τα πιο casual ρούχα που υπάρχουν. Είναι αλήθεια πως η παρουσία της μας είχε λείψει αρκετά, τους μήνες που ήταν έγκυος.

Η 20χρονη star από τότε που έγινε μαμά, έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο στόχαστρο, όσον αφορά στις ικανότητες της ως μητέρα, όμως δεν φαίνεται να την αγγίζουν οι αρνητικές κριτικές. Τι έχει όμως να πει η ίδια και στις φήμες που την θέλουν να αρραβωνιάζεται με τον καλό της, Travis Scott; Η reality star εθεάθη σε έξοδο της για ψώνια με την κολλητή της Jordyn Woods και το διαμαντένιο δαχτυλίδι που φορούσε, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους παπαράτσι.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά, που κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την Kylie να είναι ένα βήμα πριν από τον γάμο. Μήπως όμως αυτήν τη φορά οι φήμες, δεν είναι απλά φήμες, αλλά κάτι παραπάνω; Μια διαμαντένια βέρα στο γνωστό χέρι και δάχτυλο της reality star ήταν αρκετή για να φέρει και πάλι στο προσκήνιο την είδηση περί γάμου. Το τι ισχύει όμως πραγματικά θα το μάθουμε κάποια στιγμή στην πορεία.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Νέα κόντρα στην οικογένεια Kardashian: Γιατί ο αδερφός τους δεν τις θέλει στον γάμο του;