Ποιος είπε πως τα supermodels δεν έχουν κυτταρίτιδα; Η φωτογραφία αυτή το αποδεικνύει περίτρανα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιος είπε πως τα supermodels δεν έχουν κυτταρίτιδα; Η φωτογραφία αυτή το αποδεικνύει περίτρανα

Και δεν μπορείς να φανταστείς ποια είναι

Η αλήθεια είναι πως ουκ ολίγες φορές έχουμε ζηλέψει αυτά τα αψεγάδιαστα σώματα των supermodels που βλέπουμε στα περιοδικά και στα sites, κάθε τόσο. Αδύνατα κορμιά, καλοσχηματισμένα, γυμνασμένα και χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας που μας δίνουν κι ένα επιπλέον κίνητρο για να αποκτήσουμε κι εμείς το bikini body που ονειρευόμαστε.

Βέβαια τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, γιατί υπάρχουν φορές που και το photoshop κάνει τα δικά του θαύματα. Τι συμβαίνει όμως, όταν οι φωτογραφίες κυκλοφορούν πριν ρετουσαριστούν; Θα σου πούμε εμείς: βλέπουμε τα κορμιά τους όπως πραγματικά είναι, με τις ατέλειες, την κυτταρίτιδα τους και τα όλα τους. Και να ξέρεις πως δεν μας χαλάει καθόλου. Ίσως απλά να βιώνουμε ένα μικρό σοκ, που γκρεμίζονται τέτοιου είδους μύθοι.

Τα supermodel λοιπόν, έχουν κυτταρίτιδα και μάλιστα αρκετή και οι φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω το αποδεικνύουν περίτρανα. Η Bella Hadid και η φίλη της Hailey Baldwin απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Florida και ο φωτογραφικός φακός την κατέγραψε όπως πραγματικά είναι. Δεν λέμε, έχει κορμάρα και αυτό είναι γεγονός, όμως έχει και την κυτταρίτιδα της και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Η 20χρονη απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους με το μπικίνι της και στη gallery παρακάτω θα δεις και το αποτέλεσμα.

Διάβασε ακόμη:

H Bella Hadid έβαλε το μαγιό της σαν top και τώρα σκεφτόμαστε όλες να κάνουμε το ίδιο