Η Κατερίνα Καινούργιου έχει γενέθλια, κι εμείς θυμηθήκαμε μερικές από τις πιο sexy στιγμές της

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει γενέθλια, κι εμείς θυμηθήκαμε μερικές από τις πιο sexy στιγμές της

Χρόνια πολλά σε αυτό το κορίτσι

«Τη λένε το κορίτσι του Μάη» και αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος για να ξεκινήσουμε αυτές τις γραμμές για την Κατερίνα Καινούργιου. Το ξανθό αυτό κορίτσι σήμερα έχει τα γενέθλια του κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Κι επειδή μόνο ένα «χρόνια πολλά» δεν είναι αρκετό, διαλέξαμε μερικές από τις sexy στιγμές της στο Instagram και σου τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Γιατί η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα από τα πιο sexy κορίτσια της ελληνικής showbiz, που θαυμάζουμε καθημερινά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά και στα social media. Να τονίσουμε επίσης πως εκτός από ομορφιά διαθέτει κι ένα εκπληκτικό κορμί, από το οποίο δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας κάθε φορά, που ανεβάζει φωτογραφία στο Instagram account της.

Σήμερα λοιπόν που γίνεται 33ετών και μοιράστηκε μαζί μας κάποιες πολύ όμορφες σκέψεις της, οφείλουμε κι εμείς να της ευχηθούμε χρόνια πολλά, κάνοντας ένα μικρό flash back και δείχνοντας σου φωτογραφίες της, τόσο καλοκαιρινές και με μαγιό, όσο και αμακιγιάριστη –που την προτιμάμε κιόλας-.

"Λίγο πριν κλείσω τα 33... #1stmay #meandmythoughts ? «Ισως είναι η δεκαετία των πιο καθοριστικών αλλαγών για τους περισσότερους, αφού μεσα σε αυτή τη δεκαετια οι περισσοτεροι παντρεύονται..μπαίνουν σε μια άλλη φάση της ζωής, αγοράζουν ή φτιάχνουν το δικό τους σπίτι...κάνουν οικογένεια ...παιδιά ...
Στη δική μου περίπτωση, δε θα πω πως πληρώ όλα όσα έγραψα πιο πάνω αλλά σίγουρα κάποια από αυτά. Μπορεί να μην παντρευτηκα και να έκανα οικογένεια βλέπω όμως τις αλλαγές... Εδώ λοιπόν νιώθω πιο ώριμη, πιο προσγειωμένη και κατασταλαγμένη. Επαψα πλέον να σηκώνω τα πολλα πολλα. Ξέρω τι θέλω και το διεκδικώ. Αγαπω πιο πολύ τον εαυτό μου και τους γύρω μου...Δεν σπαταλω (προσπαθω τουλάχιστον) το χρόνο μου σε πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις που μου επιφέρουν αρνητικά στοιχεία (όσο μπορώ δηλαδη γιατί καποιες φορές δεν έχεις επιλογή). Ο χρόνος είναι πια πολύτιμος ... Ανακαλυψα πια πως το νόημα της ζωής μου το έχουν οι άνθρωποι γύρω μου, που με κάνουν να νιώθω όμορφα. Είναι οι μικρές στιγμές ευτυχίας και χαράς που υπάρχουν και ομορφαίνουν τη ζωή μας καθημερινά... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αποφεύγουν αυτή την μέρα… ποτέ δεν έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα στην ηλικία και στο μέτρημα της… ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ένας αριθμός αποκτά τόση δύναμη ώστε να επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό τις ζωές των ανθρώπων…» #feelingblessed ??", έγραψε σε μία από τις φωτό της η παρουσιάστρια.

Χρόνια πολλά Κατερίνα!

Διάβασε ακόμη:

Power of love: Δείτε ποια παίκτρια διατηρεί σχέση με τον TUS!