George Clooney και Amal θα είναι καλεσμένοι στον γάμο του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle;

Πατούλια Κατερίνα
George Clooney και Amal θα είναι καλεσμένοι στον γάμο του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle;

Κι όμως ο γάμος του πρίγκιπα Harry θα έχει αέρα Hollywood.

Λιγότερες από τρεις εβδομάδες μας χωρίζουν από τον πριγκιπικό γάμο της του πρίγκιπα Harry με την ηθοποιό Meghan Markle.Κι ενώ η λίστα καλεσμένων για τον γάμο της 19ης Μαΐου συμπληρώνεται καθημερινά, οι καλεσμένοι που θα κλέψουν την παράσταση αναμένεται να καταφθάσουν από τις ΗΠΑ.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό πως ο Miguel Pirez, hair stylist της Amal Clooney θα χτενίσει και την Markle. Σε συνέντευξη που έδωσε ο διάσημος κομμωτής στο ισπανικό περιοδικό “Hola!”, αποκάλυψε πως κι η Αmal θα είναι καλεσμένη στον βασιλικό γάμο.

O Pirez δεν θέλει να επιβεβαιώσει αν θα χτενίσει την νύφη στο γάμο της χρονιάς αλλά αρκέστηκε να δηλώσει:


https://www.instagram.com/p/Bha5Po_lj9L


Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν η σύζυγος του George Clooney και μητέρα των δίδυμων παιδιών του θα παραβρεθεί σε κάποια άλλη περίσταση στις 19 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: George-Amal Clooney: Η πρώτη φωτογραφία των διδύμων τους…δεν είναι ακριβώς φωτογραφία

Παρότι δεν γνωρίζουμε πόσο καλές φίλες είναι η δικηγόρος και η μέλλουσα δούκισσα, όμως οι φήμες θέλουν τις δύο γυναίκες αρκετά κοντά.

Πέραν του ζεύγους Clooney, άλλοι διάσημοι καλεσμένοι του βασιλικού γάμου είναι η Priyanka Chopra αλλά και οι Beckhams οι οποίοι είχαν παρεβρεθεί και στον γάμο του William με τη δούκισσα του Cambridge Catherine τον Απρίλιο του 2013.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες των πιο γνωστών wedding portal της Βρετανίας, ο γάμος του Harry με την Meghan Markle θα κοστίσει περί τις 1,969,873 λίρες Αγγλίας, 2.23315215 εκατομμύρια ευρώ ενώ πάνω από τρία εκατομμύρια θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας θα παρακολουθήσουν ζωντανά το γάμο!