Νέα προβλήματα για την Kourtney Kardashian: Τι συμβαίνει με την σχέση της και τον Younes;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νέα προβλήματα για την Kourtney Kardashian: Τι συμβαίνει με την σχέση της και τον Younes;

Αυτή η οικογένεια δεν θα ηρεμήσει ποτέ

Η οικογένεια Kardashian είναι μία από τις πιο γνωστές παγκοσμίως αυτήν τη στιγμή και οτιδήποτε κάνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, παίζει πάντα στα social media και τα tabloids. Το τελευταίο διάστημα οι περισσότεροι ασχολούνται με το σκάνδαλο που ξέσπασε στην σχέση της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson, όταν η DailyMail αποκάλυψε πως εκείνος την απάτησε, λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Τώρα όμως ένα ακόμη μέλος της οικογένειας αυτής φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα και μάλλον είναι κάπως σοβαρό. Η Kourtney Kardashian, όπως ήδη γνωρίζεις εδώ και έναν χρόνο περίπου βρίσκεται σε σχέση με τον κατά πολύ νεότερο της Younes Bendjima. Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι εδώ, φαίνεται όμως πως το 24χρονο toyboy της reality star αντιμετωπίζει κάποια θέματα τελευταία.

Τι εννοούμε; Ο Younes είναι σίγουρα ένα πολύ τυχερό αγόρι –μιας και βγαίνει με μία πολύ sexy παρουσία- τελευταία όμως έχει κάποιους ενδοιασμούς, κάποια θέματα γενικότερα. Συγκεκριμένα έχει αρχίσει να προβληματίζεται και να ενοχλείται αρκετά που η 39χρονη φίλη του ανεβάζει συνεχώς ημίγυμνες φωτογραφίες στα social media της. Είναι κάπως συντηρητικός με το όλο θέμα και έτσι ζήτησε από την Kourtney να σταματήσει να κοινοποιεί τέτοιου είδους περιεχόμενο. Δεν ξέρουμε αν αυτό παράλληλα εμπεριείχε και κάποια απειλή –χωρισμού- ωστόσο είναι κάτι άξιο αναφοράς μιας και η star δεν περίμενε με τίποτα τέτοια «επίθεση».

Διάβασε ακόμη:

Η Kylie Jenner ποζάρει με μαγιό, τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της