Σκάνδαλο! Ποιος ζητά να ακυρωθεί ο γάμος του Harry με τη Meghan Markle;

Πατούλια Κατερίνα
Σκάνδαλο! Ποιος ζητά να ακυρωθεί ο γάμος του Harry με τη Meghan Markle;

«Δεν είναι αργά για να ακυρώσεις το γάμο αυτό», τονίζεται στην επιστολή

Τα οικογενειακά προβλήματα δεν λείπουν για την Meghan Markle μιας και ο ίδιος της ο ετεροθαλής αδερφός έστειλε γράμμα στον πρίγκιπα Harry.

Ο 51χρονος Thomas Markle Jr σε ανοιχτή επιστολή του προειδοποιεί τον 33χρονο πρίγκιπα Harry να μην κάνει το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία των βασιλικών γάμων.

Ο ετεροθαλής αδερφός της μέλλουσας Δούκισσας, σύμφωνα με την επιστολή που δημοσιεύει το περιοδικό «In Touch» επιμένει πως η Markle κοροϊδεύει τον Harry είναι ρηχή και θα θέσει σε κίνδυνο ολόκληρη την βασιλική οικογένεια.

Ο Markle που έχει να δει την αδερφή του- με την οποία μοιράζονται τον ίδιο πατέρα- από το 2011, όπου και συναντήθηκαν στην κηδεία της γιαγιάς τους.


https://www.instagram.com/p/BiSZ-MZnQq1

Στο γράμμα προκαλούν έκπληξη λόγια όπως:

« Είναι φανερό πως η Meghan Markle δεν είναι η κατάλληλη γυναίκα για εσένα Harry. Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να μην βλέπεις ποια είναι η Meghan ενώ όλος ο κόσμος έχει καταλάβει τα πάντα γι’ αυτήν. Η Meghan προσπαθεί να παραστήσει την πριγκίπισσα, με δυνατότητες ηθοποιού Γ κατηγορίας του Χόλυγουντ».

Ο 51χρονος που ζει στο Oregon των ΗΠΑ επισημαίνει πως ο πατέρας του χρεώθηκε για να πραγματοποιήσει η αδερφή του το όνειρό της να κάνει καριέρα στο Χόλυγουντ ενώ υποστηρίζει πως ούτε εκείνος έχει προσκληθεί στο γάμο που θα λάβει χώρα στις 19 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η μεγάλη «θυσία» του Πρίγκιπα Harry για χατίρι της Meghan Markle

«Τι σόι άνθρωπος κατακλέβει τον πατέρα του, ξεχνά ότι πρέπει να τον ξεπληρώσει και κάνει πως δεν τον γνωρίζει. Είναι δυνατόν να καλείς ένα κάρο ξένους στο γάμο σου και να ξεχνάς την οικογένειά σου», τονίζει ο ετεροθαλής αδερφός της μέλλουσας δούκισσας.