Η star προωθεί τη νέα της συλλογή μαγιό, με τις πιο αρετουσάριστες φωτογραφίες που έχεις δει

Η star προωθεί τη νέα της συλλογή μαγιό, με τις πιο αρετουσάριστες φωτογραφίες που έχεις δει

Δεν έχει ξαναγίνει

Δεν είναι λίγες οι φορές που το 30χρονο μοντέλο έχει απασχολήσει τα μέσα με τις φωτογραφίες της, αλλά και την εμφάνιση της γενικότερα. Βλέπεις ένα plus-sized μοντέλο δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο μπορείς να δεις στη βιομηχανία της μόδας. Η 30χρονη star όμως, για μία ακόμη φορά σπάει τα καλούπια και κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί της και με τη νέα της φωτογράφιση για την καινούργια συλλογή μαγιό που ετοίμασε.

Η Ashley Graham δεν είναι ένα κορίτσι όπως όλα τα άλλα, όμως είναι απόλυτα εξοικειωμένη με το σώμα της, το λατρεύει και αυτό προτείνει και στον υπόλοιπο γυναικείο πληθυσμό μέσα από την νέα της καμπάνια. Η 30χρονη είναι για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο, γιατί αυτήν τη φορά, επέλεξε να προωθήσει την νέα της καμπάνια, ανεβάζοντας στα social media τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της.

Και το πέτυχε! Η Ashley κυκλοφόρησε την καινούργια σειρά με τις φυσικές φωτογραφίες της καμπάνιας, τις οποίες και ονόμασε «Power of paparazzi» (aka η δύναμη των παπαράτσι). «Αυτή η καμπάνια είναι διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη στην οποία έχω εργαστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Ελπίζω ότι αυτές οι εικόνες ενσταλάζουν μια ατρόμητη πίστη σε όλους, έτσι ώστε να είναι χαρούμενοι με το σώμα τους και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, ανεξάρτητα από το ποιος τους βλέπει», δήλωσε η 30χρονη.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Κι όμως, η Kim Kardashian τόλμησε να ανεβάσει pic του 1999! Κυριολεκτικά αγνώριστη...