Η είδηση της ημέρας: Το παιδί της Kylie Jenner δεν είναι του Travis Scott

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η είδηση της ημέρας: Το παιδί της Kylie Jenner δεν είναι του Travis Scott

Κι έχουμε και αποδείξεις που το επιβεβαιώνουν

Η Kylie Jenner πριν από τρεις μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η reality star είναι ίσως η πιο όμορφη και γλυκιά μανούλα που έχουμε δει τελευταία και η Stormi το πιο γλυκό και αξιολάτρευτο μωρό. Και αν στην αρχή υπήρχαν φήμες που ήθελαν τη μικρούλα να είναι κόρη του πρώην της star, Tyga, τώρα τα πράγματα άλλαξαν.

Μία φωτογραφία που δείχνει την Kylie Jenner παρέα με τον bodyguard της, Tim Chung, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει πυροδοτήσει φήμες πως η μικρή Stormi μάλλον δεν θα έπρεπε να λέει τον Travis «μπαμπά». Το Twitter αμέσως πήρε φωτιά και οι φανς δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι ο Tim ο μπαμπάς της μικρής.

Μεταξύ μας, οι ομοιότητες είναι αρκετές και αυτά τα σχιστά μάτια δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Μάλλον κάποιος από την οικογένεια της reality star θα πρέπει να δώσει κάποιες εξηγήσεις. Να σημειώσουμε ωστόσο πως το αγόρι αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πραγματικά αναρωτιόμαστε τι κάνει με τον Travis.


https://www.instagram.com/p/BiUUVNhH8sx

Δες τη φωτογραφία παρακάτω, αλλά και περισσότερες φωτογραφίες του Tim, στη gallery και θα δεις πως μάλλον όλο αυτό δεν είναι ψέμα.

Διάβασε ακόμη:

Η φωτογραφία της Kylie Jenner με τη Stormi ίσως να σε πείσει ότι είναι μία... συνηθισμένη μητέρα