Η Βάσω Λασκαράκη τόλμησε και ανέβασε την πιο #nomakeup selfie της ημέρας

Η Βάσω Λασκαράκη τόλμησε και ανέβασε την πιο #nomakeup selfie της ημέρας

Και πρέπει οπωσδήποτε να τη δεις

Η Βάσω Λασκαράκη είναι ένα κορίτσι που αγαπάμε πολύ. Θα λέγαμε πως είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, αφού παρά το φορτωμένο πρόγραμμα της, καταφέρνει να έχει τα πάντα στην εν τέλεια. Είναι επαγγελματίας, είναι μαμά και είναι και γυναίκα ταυτόχρονα. Και είναι μία γυναίκα, που αγαπά τον εαυτό της όπως είναι.

Όπως ακριβώς ποζάρει στον φακό για τις φωτογραφίσεις και τη δουλειά της, έτσι με την ίδια άνεση ποζάρει και άβαφη. Και πραγματικά μας αρέσει πολύ. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που σου έχουμε γράψει πως η φυσική ομορφιά είναι πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη.

Και η Βάσω Λασκαράκη με την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram μας απέδειξε αυτό που μόλις σου γράψαμε παραπάνω. Η γλυκιά ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι πραγματικά υπέροχη. Κανένα ρετούς και κανένα μακιγιάζ δεν μπορεί να είναι πιο ωραίο από το χαμόγελο μιας γυναίκας. Και αυτό ακριβώς ανέφερε και η ίδια στη φωτογραφία της.

«Ένα χαμόγελο είναι το καλύτερο make up που μπορεί να φορέσει μία γυναίκα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή. Εμείς πάντως το like μας. θα της το δώσουμε γιατί πραγματικά το αξίζει.

Δες τη φωτογραφία της παρακάτω στη gallery.

Διάβασε ακόμη:

Αυτοί είναι οι παίκτες που θα δούμε στο "Game of Love" του ANT1