Η φωτογραφία της star σοκάρει! Η ηθοποιός ζυγίζει μόνο 40 κιλά και το σώμα της είναι κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η φωτογραφία της star σοκάρει! Η ηθοποιός ζυγίζει μόνο 40 κιλά και το σώμα της είναι κάπως έτσι

Η αποκάλυψη της star μας σόκαρε

Εάν υπάρχει κάτι το οποίο δεν ζηλεύουμε καθόλου στις stars του Hollywood, αυτό είναι το γεγονός του ότι εκτίθενται συνεχώς στο κοινό είτε το θέλουν, είτε όχι. Και αυτό πολλές φορές μπορεί να έχει και αρνητική επίδραση στην ψυχολογία τους, με αποτέλεσμα ακόμη και τη νευρική ανορεξία. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει stars του Hollywood να χάνουν ή να παίρνουν κιλά για μια ταινία, όμως αυτή η φωτογραφία μας σόκαρε αρκετά.

Και μας σόκαρε γιατί δεν ήταν αποτέλεσμα δίαιτας για κάποιον ρόλο, αλλά από κάποιο πρόβλημα υγείας, που η ίδια αντιμετωπίζει χρόνια τώρα. Η 27χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram account της, μία φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται η ίδια από τη μέση και κάτω, αναφέροντας πως πλέον ζυγίζει 40 κιλά.

Η Sarah Hyland έχει αδυνατίσει απίστευτα πολύ και μπορείς να το αντιληφθείς και μόνη σου, αν δεις τη φωτογραφία της. Γνωρίζουμε βέβαια, πως η star αντιμετωπίζει χρόνια τώρα ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο πιθανότατα της δημιουργήθηκε από τότε που υποβλήθηκε σε εγχείρηση για μεταμόσχευση νεφρού.

Η φωτογραφία της ήταν ομολογουμένως αρκετά σοκαριστική, πόσο μάλλον αν σκεφτείς καλά το πόσα κιλά είναι. «Σε όλους αυτούς που αντιμετωπίζουν μία αόρατη ασθένεια όπως εγώ ή άλλους πόνους από χρόνιες ασθένειες, συνιστώ να συνεχίσετε να κάνετε ό, τι αγαπάτε. Βρείτε αυτό που σας αρέσει να κάνετε και επικεντρωθείτε σε αυτό, γιατί αυτό είναι πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε είδος σωματικού πόνου», είπε η 27χρονη star.

Η ίδια πάντως ευχήθηκε να επιστρέψει και πάλι σύντομα στο κανονικό της βάρος, προκειμένου να μπορεί και πάλι να κάνει την γυμναστική και τη ζωή που θέλει.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

H star πήρε λίγα κιλά και το κορμί της είναι πιο σέξι από ποτέ