Έχει κάτι να μας πει; Η Rihanna έχει κάποια νέα που θα ενθουσιάσουν πολύ τους θαυμαστές της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχει κάτι να μας πει; Η Rihanna έχει κάποια νέα που θα ενθουσιάσουν πολύ τους θαυμαστές της

Και σίγουρα δεν τα περίμενες

Όπως ήδη γνωρίζεις εδώ και περίπου έναν χρόνο η Rihanna έχει χωρίσει οριστικά από τον Drake κι έχει στη ζωή της έναν καινούργιο σύντροφο, τον οποίο και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες λατρεύει όσο τίποτα άλλο. «I found love in a hopeless place τραγούδησε ένα καλοκαίρι η 30χρονη star και αυτό ο στίχος της έγινε πραγματικότητα.

Μπορεί η Rihanna να μην ενδιαφέρεται για τις ραγάδες και τα περιττά κιλά της, όμως όσον αφορά στον Hassan Jameel (aka τον σύντροφο της) σκέφτεται ακόμη και τον γάμο. Ναι, καλά διάβασες, η τραγουδίστρια σκέφτεται πολύ σοβαρά να παντρευτεί και μάλιστα ε΄ναι και στα άμεσα σχέδια της.

Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα για τη νεαρή τραγουδίστρια, η οποία μάλλον σκοπεύει σύντομα να ντυθεί νυφούλα. Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται σε συζητήσεις γύρω από αυτό το θέμα και σύντομα με πληροφορίες του HollywoodLife, έχουν θετική έκβαση. Μπορεί ο Hassan να μην της έχει κάνει ακόμη την πολυπόθητη πρόταση, όταν όμως αυτό γίνει η Rihanna θα πει το «ναι» και θα το εννοεί.

Είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα είναι ο άντρας των ονείρων της, ο άντρας που πάντα έψαχνε (sorry Drake). Πραγματικά όλο αυτό μοιάζει με παραμύθι.

Διάβασε ακόμη:

Γιατί ασχολείται ένας ολόκληρος πλανήτης με το πόδι της Rihanna;