Σχεδόν τρεις μήνες μετά την γέννα και η star έχει αυτό το κορμί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σχεδόν τρεις μήνες μετά την γέννα και η star έχει αυτό το κορμί

Ναι, βλέπεις πολύ καλά

Ήταν 16 Φεβρουαρίου όταν το διάσημο μοντέλο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, συμπληρώνοντας έτσι την οικογενειακή της ευτυχία με τον γνωστό και sexy τραγουδιστή. Και τώρα σχεδόν τρεις μήνες μετά την γέννηση της δεύτερης κόρη της, η 28χρονη μας δείχνει πως ακριβώς είναι το κορμί της έπειτα από δύο παιδιά.

Δεν θέλουμε να σε αγχώσουμε και να σε συγχίσουμε –πλησιάζει και καλοκαίρι- αλλά οι φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω είναι πέρα για πέρα αληθινές και δεν έχουν υποστεί καμία απολύτως επεξεργασία. Θα το αντιληφθείς και μόνη σου άλλωστε, απλά οφείλουμε να σε ενημερώσουμε. Η Behati Prinsloo είναι πλέον μαμά δύο παιδιών και αν δεν το ξέραμε δεν θα μας περνούσε καν από το μυαλό πως αυτό το κορμί έχει βγάλει δύο παιδιά.

Το 28χρονο αγγελάκι της Victoria’s Secret που τα τελευταία δύο χρόνια έχε αφήσει την καριέρα του στην άκρη, προκειμένου να κάνει οικογένεια, πόζαρε μπροστά από τον καθρέφτη της φορώντας μόνο τα εσώρουχα της (ή μαγιό) και ειλικρινά η έκφραση «μας έπεσε το σαγόνι» ίσως να μην μπορεί να περιγράψει επακριβώς το κορμί της. Μα είναι δυνατόν να μην έχει καθόλου κοιλιά;

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες της gallery παρακάτω, η Dusty Rose και η Gio Grace εκτός από super sexy μπαμπά (aka Adam Levine) έχουν και μία απίστευτα sexy μαμά.

Διάβασε ακόμη:

Η φωτογραφία της Eva Mendes σε ηλικία 15 ετών θα σε εντυπωσιάσει