Πόσο μεγάλωσαν! Mila Kunis και Ashton Kutcher σε μία σπάνια έξοδο με τα δύο τους παιδιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πόσο μεγάλωσαν! Mila Kunis και Ashton Kutcher σε μία σπάνια έξοδο με τα δύο τους παιδιά

Μετά από πάρα πολύ καιρό

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και αυτό μας το αποδεικνύουν συχνά-πυκνά όταν απαθανατίζονται από τον φωτογραφικό φακό. Οι δύο stars είναι ακόμη πολύ ερωτευμένοι μεταξύ τους και αυτό είναι πράγματι πολύ όμορφο. Δεν είναι λίγες οι φορές που τους βλέπουμε μαζί να απολαμβάνουν βόλτες στην πόλη και στο γήπεδο, είναι όμως η πρώτη φορά, μετά από πάρα πολύ καιρό, που απαθανατίζονται με τα δύο τους παιδιά, τα οποία έχουν μεγαλώσει πραγματικά πολύ.

Η Wyatt που είναι πλέον τριών ετών έχει γίνει πια μια μεγάλη δεσποινίδα, ενώ ο σχεδόν δύο ετών Dimitri (είναι 17 μηνών) είναι ακόμη ένα μικρούλικο και γλυκό αγοράκι. Το διάσημο ζευγάρι απαθανατίστηκε στο West Hollywood το μεσημέρι του Σαββάτου και ο φακός δεν μπορούσε πραγματικά να ξεκολλήσει από πάνω τους.

Αρκετά ανοιξιάτικα ντυμένοι όλοι απήλαυσαν τη βόλτα τους στην πόλη και εμείς προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να επεξεργαστούμε αυτήν την πολύ όμορφη οικογενειακή εικόνα. Ο Ashton Kutcher κρατούσε στην αγκαλιά του και τα δύο του παιδιά, ενώ η 34χρονη ηθοποιός ακολουθούσε από πίσω του κρατώντας καφέδες, αλλά και τα απαραίτητα πράγματα της οικογένειας. Έχουμε ομολογουμένως πάρα πολύ καιρό να τους δούμε έτσι όλους μαζί, οπότε καταλαβαίνεις δεν γινόταν να μην σχολιάσουμε αυτήν την όμορφη οικογενειακή στιγμή.

Μπορούμε επίσης με μεγάλη σιγουριά να πούμε, πως η Mila έχει αδυνατίσει απίστευτα πολύ και αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Για πρώτη φορά: Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis ποζάρουν για μια selfie στο Instagram