4 στιγμές από τελικούς Master Chef που θα μας μείνουν αξέχαστες

Πατούλια Κατερίνα
4 στιγμές από τελικούς Master Chef που θα μας μείνουν αξέχαστες

Εσύ πόσα θυμάσαι από τους τελικούς του Master Chef;

Η ώρα της ανάδειξης του επόμενου Έλληνα Master Chef έφτασε! Σήμερα Δευτέρα 7 Μαΐου στις 21:00, οι 2 καλύτεροι συγκρούονται σε έναν συγκλονιστικό τελικό! Ο Τιμολέων Διαμαντής και ο Χρήστος Γλωσσίδης, βάζουν τα δυνατά τους σε μια επίπονη αναμέτρηση, που θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις μαγειρικούς γύρους.

Λίγο πριν το σημερινό τελικό, θυμόμαστε δυνατές στιγμές από τους προηγούμενους τελικούς του Master Chef, που μας έχουν μείνει αξέχαστες!

1. Ο τελικός του 2010 και του πρώτου Master Chef έκλεισε πανηγυρικά, με πρώτο Έλληνα Master Chef τον Άκη Πετρετζίκη. Αυτό που όλοι θυμόμαστε από τον τελικό αυτό, είναι η φράση «Θα καταρρεύσω» από την τότε παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου.

2. Ο τελικός του Master Chef 2 το 2013 με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη μας έμεινε αξέχαστος για έναν συγκεκριμένο και βασικό λόγο: γιατί δεν συνέβη ποτέ. Εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης του μεγάλου καναλιού, ο τελικός δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ ανάμεσα στον Κωστή και τον Μπάμπη.

3. Στο τελικό του 2017, ο νικητής Λάμπρος Βάκιαρης δεν ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση αλλά ο 38χρoνος George Calombaris είναι ένας από τους τρεις κριτές-παρουσιαστές του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef Australia. Με τα σπαστά του ελληνικά, ο Calombaris κατάφερε να κερδίσει και το τηλεοπτικό κοινό με τον τελικό να κλείνει με 28,4%.



4. Τελικός του Junior Master Chef και βρισκόμαστε στο Νοέμβριο του 2011. Στη διάρκεια της δεύτερης δοκιμασίας, η τελική νικήτρια Λίλιαν λίγο έλλειψε να χάσει τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας «junior master chef». Την ώρα που η Λίλιαν είχε σχεδόν τελειώσει το γλυκό της και βρισκόταν στη διαδικασία στησίματος της έπεσε από τα χέρια η ζαχαρόπαστα. Ευτυχώς την έπιασε στο «παρά πέντε» και κέρδισε τον τίτλο!

Διάβασε ακόμα: Η Μαρία Ηλιάκη ποζάρει με καυτό jean σορτς & crop top