Το τατουάζ: Η απαγωγή και το απρόοπτο

Το τατουάζ: Η απαγωγή και το απρόοπτο

Απίστευτες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια. Ένταση και αναστάτωση επικρατεί στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στο σήριαλ «Το Τατουάζ».

Ο έρωτας που νιώθει ο Τονυ για την Τατιάνα θα τον βάλει σε μεγάλο κίνδυνο, αφού όπως θα παρακολουθήσουμε πέφτει θύμα απαγωγής. Την ίδια στιγμή ο Ορφέας στήνει παγίδα στην Άννα, ενώ η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον Γρηγόρη ντυμένο γαμπρό στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Τόνυ, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, προκειμένου να δει την Τατιάνα, παρακούει τις εντολές του «Στρατηγού». Ωστόσο, πέφτει θύμα απαγωγής μπροστά στα μάτια της αστυνομικού, η οποία καταδιώκει το φορτηγάκι με τους απαγωγείς του Τόνυ. Παράλληλα, η Άννα ψάχνει τον νεαρό για να της δώσει εξηγήσεις σχετικά με τη σχέση του με την Τατιάνα

Δεν τον βρίσκει και τελικά έρχεται αντιμέτωπη με τη Βέρα, κατηγορώντας την ότι έκανε πλάτες στην αδελφή της και την κορόιδευε. Η Βέρα πικραίνεται με τον τρόπο που βγήκε η αλήθεια στο φως, καθώς διαπιστώνει πως οι σχέσεις της με την Άννα δεν θα είναι όπως παλιά. Λίγο αργότερα ο Τόνυ καταφέρνει να ξεφύγει από τους απαγωγείς του και συναντάει την Τατιάνα. Ο ίδιος προσπαθεί να την πείσει ότι η Αννα δεν είναι έγκυος και πως όλα είναι φαντασίες της μάνας του. Η αστυνομικός, όμως, είναι ανένδοτη, αν και ένα τηλεφώνημα της Αννας θα ανατρέψει τις ισορροπίες.

Ο Τόνυ καταφέρνει να πείσει την Τατιάνα και τα ξαναβρίσκουν, ακυρώνοντας προς το παρόν τα σχέδια της Μαργκώ, η οποία ωστόσο κλείνει συμφωνία με τον «Στρατηγό» για επέκταση της συνεργασίας τους στη μεταφορά όπλων και, αυτή τη φορά, το «παιχνίδι» δείχνει να γίνεται ακόμα πιο σκληρό. Εκείνος, από την άλλη, καλύπτει τα ίχνη του σχετικά με την απόπειρα απαγωγής του Τόνυ. Παράλληλα, ή έρευνα της μυστηριώδους αρπαγής του συνεχίζεται από την Τατιάνα και τον Γρηγόρη και οι δυο τους οδηγούνται στον δολοφόνο της Εμιλυ.

Την ίδια ώρα μια φίλη του Τόνυ από τα παλιά, η Ηρώ Ηλιάδη, επανέρχεται στη ζωή του και φέρνει ανακατατάξεις. Από την άλλη, το μυαλό του Ορφέα συνεχίζει να παίζει επικίνδυνα παιχνίδια σε ό,τι αφορά την ηθική και τις αξίες της Αννας. Έτσι, ο νεαρός αποφασίζει να αποδείξει στην Ελένη πως η Άννα δεν είναι αυτό που φαίνεται και ξεκινάει ένα παιχνίδι μαζί της μέσω Διαδικτύου. Ο Ορφέας στήνει παγίδα στην Άννα προκειμένου να αποδείξει σε όλους την πεποίθηση του για τον «βρόμικο» χαρακτήρα της. Οι συνέπειες αυτής της πράξης του, όμως, είναι απρόβλεπτες, ενώ η Τόνια από την πλευρά της καταλαβαίνει μέσα από τις συνεδρίες ότι ο Ορφέας κρύβει πολύ περισσότερα από αυτά που αφήνει να φανούν. Η Άννα γίνεται έξαλλη όταν καταλαβαίνει την παγίδα του Ορφέα και έρχεται αντιμέτωπη με τον Αλέξανδρο