Απίστευτο! Πόσες χιλιάδες ευρώ κοστίζει η συλλογή παπουτσιών της Meghan Markle;

Πατούλια Κατερίνα
Απίστευτο! Πόσες χιλιάδες ευρώ κοστίζει η συλλογή παπουτσιών της Meghan Markle;

Μεγάλη shoe lover η Meghan Markle!

Λίγο πριν τον βασιλικό γάμο που θα λάβει χώρα στις 19 Μαΐου 2018, παίρνουμε κομπιουτεράκι και υπολογίζουμε πόσο κοστίζει η συλλογή παπουτσιών της Meghan Markle!

Ήταν Ιούνιος του 2016, και τότε ακόμα η Meghan Markle διατηρούσε το δικό της blog, The Tig και φυσικά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που τώρα πια είναι απενεργοποιημένος.

Τότε λοιπόν που η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Harry ήταν μια απλή ηθοποιός του Hollywood, μας είχε ανοίξει την ντουλάπα της και μας είχε παρουσιάσει την πλούσια συλλογή παπουτσιών που διαθέτει.

Την Meghan ακολουθούσαν τότε κοντά στα 2 εκατομμύρια followers τα οποία είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την 22.000 ευρώ συλλογή της Markle που περιελάμβανε 39 ζευγάρια παπούτσια διάσημων σχεδιαστών, ανάμεσά τους και οι αγαπημένες nude γόβες της πριγκίπισσας Diana, από τον Jimmy Choo.


https://www.instagram.com/p/BchFjCNnxEo

Σήμερα, οι ειδικοί του πριγκιπικού ρεπορτάζ στη Βρετανία, υπολογίζουν πως η συλλογή παπουτσιών της Meghan έχει τριπλασιαστεί,

Φίλοι της μέλλουσας Δούκισσας που υπήρξαν στο πλευρό της, τονίζουν πως η Meghan είναι shoe lover και όπου κι αν ταξίδευε στον κόσμο, αγόρασε τουλάχιστον ένα ζευγάρι νέα παπούτσια τα οποία έπρεπε να έχουν χαρακτήρα και ιδιαιτερότητα.

Διάβασε ακόμα: Γιατί αναβλήθηκε το γαμήλιο ταξίδι του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle

Πάντως, δεν είναι μόνο τα ακριβά ρούχα και αξεσουάρ φετίχ της αγαπημένης του πρίγκιπα Harry. Η ίδια επιλέγει ακόμα και πιο οικονομικά αξεσουάρ, όπως το δαχτυλίδι 50 ευρώ από τον οίκο Missoma τα οποίο φορά μαζί με άλλα πολύ πιο ακριβά δαχτυλίδια. Φυσικά, ό,τι προτιμά η Meghan και μπορεί να το αντέξει η μέση Βρετανίδα, ξεπουλά!