Oops! Η απρεπής κίνηση της Kendall Jenner στο Met Gala, που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Oops! Η απρεπής κίνηση της Kendall Jenner στο Met Gala, που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Κάποια παραφέρθηκε μάλλον

Η Kendall Jenner έλαμψε στο κόκκινο χαλί του Met Gala το βράδυ της Δευτέρας και ομολογουμένως ήταν μία από τις καλοντυμένες stars της βραδιάς. Και η ίδια ήταν αποφασισμένη να βγάλει μία φωτογραφία για να θυμάται την βραδιά και την εμφάνιση αυτή και αυτό θα το έκανε με όποιο κόστος. Και κάπως έτσι συνέβη στην πραγματικότητα.

Η νεαρή Jenner είχε στηθεί στο κόκκινο χαλί του Μητροπολιτικού Μουσείου και περίμενε από τους φωτογράφους να κάνουν τη δουλειά τους. Εκτός όμως από τους φωτογράφους, την δουλειά του έκανε κι ένας από τους βοηθούς ασφαλείας ο οποίος κρατούσε τους stars σε απόσταση από το κόκκινο χαλί, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η βραδιά. Και κάποια στιγμή έκανε το ολέθριο λάθος να μπει στο πλάνο της φωτογραφίας της Kendall.

Τι να κάνει και το κορίτσι, αντέδρασε έτσι όπως ένιωσε, και μάλλον όχι με πολύ ευγενικό τρόπο, αφού η κάμερα την απαθανάτισε την στιγμή, που έσπρωχνε τον φρουρό ασφαλείας, από δίπλα της, προκειμένου να μην της χαλάσει το πλάνο. Όπως καταλαβαίνεις η κίνηση της αυτή δεν απαρατήρητη από τον κόσμο και τους fans, οι οποίοι δεν την σχολίασαν και τόσο θετικά.

Και αρκετά λογικό αν μας ρωτάς, γιατί ήταν κάπως απρεπής η κίνηση της να σπρώξει έτσι άγαρμπα, έναν άνθρωπο που απλά έκανε την δουλειά του.



Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Το μοντέλο Chrissy Teigen τρολάρει το Met Gala… με την κοιλιά στο στόμα!

MET GALA 2018: Όλες οι εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά της μόδας