H Jennifer Aniston σε μία πολύ σπάνια εμφάνιση με τις διάσημες φίλες της

Πατουχέα Μαριάννα
H Jennifer Aniston σε μία πολύ σπάνια εμφάνιση με τις διάσημες φίλες της

Girls just wanna have fun?

Ένα τρίμηνο μετράει και επίσημα μόνη η Jennifer Aniston και απ’ ότι έχουμε καταλάβει από τις ελάχιστες εμφανίσεις της δεν πρέπει να περνάει και την καλύτερή της φάση. Αυτό, βέβαια, δεν την εμποδίζει από το να περνάει χρόνο με τις φίλες της όσο άσχημα κι αν είναι ψυχολογικά. Θα μου πεις, και ποιος την εμποδίζει πια; Ελεύθερο κορίτσι είναι.

Στο θέμα μας. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό να καταφτάνει με τη συνοδεία σοφέρ (βεβαίως βεβαίως) σε διάσημο εστιατόριο του Hollywood γνωστό ως Craig's. Φυσικά, η Jennifer δε θα μπορούσε να πάει μόνη της κάτι που διαπιστώθηκε αμέσως μετά όταν στο εστιατόριο κατέφτασαν οι κολλητές της φίλες, Courtney Cox και Ellen DeGeneres.

Capture

Καθώς ο φωτογραφικός φακός δεν μπόρεσε να απαθανατίσει την Jennifer κατά την είσοδό της στο εστιατόριο παρά μονάχα στο αυτοκίνητο που καθόταν στο πίσω κάθισμα, δεν μπορέσαμε να δούμε την στιλιστική της επιλογή. Μπορέσαμε, όμως, να δούμε τα look που επέλεξαν οι φίλες της αλλά ούτε αυτά συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον μας. Απλές, λιτές και μαυροφορεμένες.

Capture1

Το μόνο που θέλω να σου αναφέρω είναι ότι η Jennifer εθεάθη να φεύγει από την πίσω πόρτα. Αλλά αν δε φύγει η Jennifer από την πίσω πόρτα, τότε ποια;

Δες επίσης:

Η επανασύνδεση της χρονιάς: Βella Hadid και The Weeknd είναι μαζί και έχουμε φωτογραφίες