Η Kim Kardashian απέκτησε άσπρα μαλλιά και όχι δεν τα έβαψε πάλι

Η Kim Kardashian απέκτησε άσπρα μαλλιά και όχι δεν τα έβαψε πάλι

Δες τι αποκάλυψε η star

Η Kim Kardashian βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Friday Live with Kelly and Ryan και στο trailer που κυκλοφόρησε για την παρουσία της εκεί, η reality star αποκάλυψε πως την έχουν κάνει block από τα social media, αλλά όχι από την αδερφή της Khloe, επειδή σχολίασε το σκάνδαλο με τον Tristan.

Στην επίσκεψη της, στο πρωινό show η Kim αποκάλυψε πως απέκτησε άσπρα μαλλιά ή μάλλον γκρίζα. Και όχι αυτό δεν συνέβη γιατί άλλαξε πάλι το χρώμα τους. Όπως η ίδια ανέφερε υπαίτιος γι’ αυτό είναι ο Kanye West, ο οποίος τις προκάλεσε τα πρώτα της γκρίζα μαλλιά. Η 37χρονη star ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ καλά, αλλά εμφάνισα λευκές τρίχες αυτήν την εβδομάδα και του ρίχνω όλο το φταίξιμο».

Όπως θυμάσαι το τελευταίο διάστημα ο rapper βιώνει κάποια θεματάκια και μετά τα περίεργα tweets του, όπου η Kim έτρεχε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, εκείνος έφυγε για το Wyoming κι εκείνη προσπαθώντας να τα βγάλει πέρα εμφάνισε τις πρώτες λευκές τρίχες στα μαλλιά της. Οι παρουσιαστές την ρώτησαν για τον Kanye, πως είναι και τι κάνει, κι εκείνη απάντησε πως είναι πολύ καλά και πως βρίσκεται στο εξωτερικό γιατί έχει να ηχογραφήσει δύο άλμπουμ και είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό.

Ωστόσο δεν πιστεύουμε πως η Kim θα του συγχωρήσει έτσι εύκολα τα πρώτα της γκρίζα μαλλιά.

Διάβασε ακόμη:

Αυτή είναι η 10-ημερών-δίαιτα που ακολούθησε η Kim Kardashian πριν το Met Gala 2018