Αυτή είναι η 10-ημερών-δίαιτα που ακολούθησε η Kim Kardashian πριν το Met Gala 2018

Πατουχέα Μαριάννα
Αυτή είναι η 10-ημερών-δίαιτα που ακολούθησε η Kim Kardashian πριν το Met Gala 2018

Όχι ότι είναι σωστό αυτό που έκανε, αλλά αποτέλεσμα είχε.

Τα φλας ολόκληρου του «πλανήτη-μόδα» συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ στη Νέα Υόρκη και άστραψαν μπροστά στο κόκκινο χαλί που στρώνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν και πιο συγκεκριμένα στην είσοδο του MET. Tα «Oscars της Μόδας», όπως τα αποκαλούν οι ειδικοί, δεν είναι άλλα από το Gala του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης που από χθες συγκεντρώνουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η εμφάνιση της Kim Kardashian που αδιαμφισβήτητα τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Η χρυσή δημιουργία του οίκου Versace που επέλεξε να φορέσει τόνιζε το πλούσιο στήθος της και την καλλίγραμμη μέση της. Πέρα από το στήθος και τη μέση, όμως, η Kim μας φάνηκε κάπως διαφορετική, κάπως πιο αδύνατη και τελικά δεν κάναμε λάθος.

kim

Η τηλεπερσόνα ανάρτησε στην προσωπική της εφαρμογή τη δίαιτα που ακολούθησε για το πολυαναμενόμενο event επισημαίνοντας ότι χρειάστηκε να προετοιμαστεί κυρίως ψυχολογικά επειδή οι γευστικοί πειρασμοί γύρω της είναι πολλοί.

Πιο συγκεκριμένα, η Kim από την 10η μέχρι την 4η μέρα πριν το event κατανάλωνε θρεπτικά ροφήματα με γεύση σοκολάτα για να μπορεί να αντισταθεί στις υπογλυκαιμίες της, τσιπς λαχανικών, αβοκάντο, σαλάτες και σούπες ενώ από την 6η μέχρι και την ημέρα του Gala κατανάλωνε αποκλειστικά και μόνο χυμούς.

Η ίδια έγραψε για την εμπειρία της «Τον τελευταίο καιρό είχα επιδοθεί σε έναν μαραθώνιο γλυκών και ήθελα επιτέλους να σταματήσω να καταναλώνω τόσο μεγάλες ποσότητες ζάχαρης. Είμαι πολύ περήφανη που αντιστέκομαι σε όλα αυτά τα γλυκά που με περιτριγυρίζουν και ανυπομονώ για την ημέρα του Gala, για την οποία έχω προσπαθήσει πολύ. Σίγουρα η δίαιτα μου δεν είναι η καλύτερη δυνατή αλλά εγώ ήθελα να το δοκιμάσω.»

Δείτε ακόμα:

MET GALA 2018: Όλες οι εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά της μόδας

Δίαιτα 80/20: Η αγαπημένη επιλογή των celebrities για να χάνουν κιλά