Η τηλεοπτική Esmeralda είναι πια ξανθιά και 53 ετών: Δες πόσο μεγάλωσε!

Η τηλεοπτική Esmeralda είναι πια ξανθιά και 53 ετών: Δες πόσο μεγάλωσε!

Η τηλεοπτική Esmeralda μεγάλωσε και είναι καλλονή!

Έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που η Leticia Calderon τρέλανε τα μηχανάκια της μέτρησης τηλεθέασης στην Ελλάδα με τον ρόλο της τυφλής Esmeralda στην ομώνυμη σειρά.

Η Calderon, γεννημένη στις 15 Ιουλίου του 1965, πρωταγωνίστησε σε πολλές ακόμα μεξικάνικες τηλενουβέλες χωρίς να κάνει την ίδια επιτυχία.

Στα 53 της χρόνια, η θρυλική Esmeralda διατηρείται πιο νέα από ποτέ, είναι πλέον κατάξανθη, μαμά δύο αγοριών του Λουσιάνο & του Κάρλο Κογιάδο και συνεχίζει την τηλεοπτική της καριέρα.

Διάβασε ακόμα: Πώς είναι σήμερα η Gabriela Spanic, η διάσημη Παολίνα;

Η Καλντερον, σπούδασε ηθοποιία στην Televisa Educational Training Centre και συμμετείχε σε πολλά θεατρικά έργα μέχρι που το 1997 με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειράEsmeralda έγινε διάσημη. Η σειρά προβλήθηκε σε περισσότερες από 120 χώρες και αποτέλεσε τηλεοπτικό φαινόμενο σπάζοντας πολλαπλά ρεκόρ τηλεθέασης!

Η σειρά προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 120 χώρες, κατορθώνοντας να σπάσει πολλαπλά ρεκόρ τηλεθέασης και να μετατραπεί σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά φαινόμενα της δεκαετίας του '90.