Αυτές τις φωτογραφίες της Kylie Jenner με την νεογέννητη Stormi δεν τις είχες ξαναδεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτές τις φωτογραφίες της Kylie Jenner με την νεογέννητη Stormi δεν τις είχες ξαναδεί

Και είναι τόσο όμορφες

Πριν από μερικές ημέρες η μικρή Stormi έγινε τριών μηνών και η Kylie Jenner φυσικά το γιόρτασε ανεβάζοντας τις πιο τρυφερές και γλυκές φωτογραφίες με την μικρή της κόρη. Ωστόσο η εγκυμοσύνη της έμεινε για αρκετό διάστημα μυστική, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν και πολλές φωτογραφίες από τότε, αλλά και μετά την γέννα που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Και αυτές τις φωτογραφίες δημοσίευσε συγγενικό πρόσωπο της reality star ανήμερα της γιορτής της μητέρας. Η Kylie είναι μία νέα μαμά και πολύ τρυφερή και από όλα αυτά που βλέπουμε στα social media το μόνο σίγουρο είναι πως λατρεύει την κόρη της όσο τίποτα στον κόσμο. Οι φωτογραφίες που ανέβασε το εν λόγω πρόσωπο στο Instagram έμειναν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αφού στην συνέχεια αποφάσισε να τις κατεβάσει.

Οι fans της Kylie όμως που «καραδοκούν» πάντα γύρω από τα social πρόλαβαν όχι μόνο να τις δουν, αλλά και να τις αναδημοσιεύσουν σε άλλον λογαριασμό. Η νεαρή star σχεδόν μόλις έχει γεννήσει και η φωτογραφία της με την μικρή Stormi στην αγκαλιά της, είναι απίστευτα γλυκιά και τρυφερή. Τυλιγμένη σε ένα άσπρο σεντονάκι η Stormi κοιμάται στην αγκαλιά της μαμάς της και οι fans της, λιώνουν.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

H Κylie Jenner έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης και δε φαντάζεσαι με ποιον τρόπο