Η Dakota Johnson άλλαξε τα μαλλιά της και είναι πραγματικά αγνώριστη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Dakota Johnson άλλαξε τα μαλλιά της και είναι πραγματικά αγνώριστη

Της πάει όμως αρκετά

Την Dakota Johnson την ξέρεις και την αγαπάς, αφού έγινε γνωστή μέσα από την αγαπημένη ταινία Fifty Shades of Grey. Και μπορεί η τριλογία της ερωτικής αυτής ιστορίας να τελείωσε τον περασμένο Φεβρουάριο , η νεαρή ηθοποιός όμως ετοιμάζεται για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, το οποίο απέχει πολύ από αυτό που την είχες συνηθίσει έως τώρα.

Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση πλέον με τον Chris Martin –αν και πολύ θα θέλαμε να είναι ζευγάρι με τον Jamie Dornan στην πραγματικότητα- και ομολογούμε πως το τελευταίο διάστημα τους έχουμε χάσει κάπως. Η Dakota όμως έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο πριν από λίγες ώρες και ομολογούμε πως δεν την αναγνωρίσαμε. Η ηθοποιός έκανε μία τρομερή αλλαγή στα μαλλιά της και εκτός του ότι δεν την γνωρίσαμε με την πρώτη ματιά, ομολογούμε πως της ταίριαζε και πολύ.

Αρκετά μακριά μαλλιά από το κανονικό της και σε κόκκινη απόχρωση είναι η νέα κόμη της Dakota και σίγουρα θα δυσκολευτείς να την συνηθίσεις. Φυσικά όλο αυτό, είναι στα πλαίσια του νέου της ρόλου στην ταινία θρίλερ Suspiria, όπου επίσης πρωταγωνιστούν οι Tilda Swinton, Chloë Grace Moretz, Mia Goth και Jessica Harper. Εμείς πάντως της προτείνουμε να το κρατήσει και μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Απίστευτο σκηνικό με την Pippa Middleton και τον Harry λίγο πριν το γάμο με τη Meghan Markle