Ένταση στο πρωινό του MEGA. Σάσα Σταμάτη vs Βίκυ Παγιατάκη

Ένταση στο πρωινό του MEGA. Σάσα Σταμάτη vs Βίκυ Παγιατάκη

Άγρια κόντρα που δεν αρέσει καθόλου στους υπεύθυνους της εκπομπής. Πρωταγωνιστές η πανελίστρια, Σάσα Σταμάτη και η αστρολόγος, Βίκυ Παγιατάκη. Είναι στημένο ή υπάρχει αληθινή ρήξη στις σχέσεις των δυο συνεργατών;

Όσες ημέρες απουσιάζουν οι κεντρικοί παρουσιαστές, Λιάγκας και Σκορδά, η αστρολόγος κάθεται από την αρχή της εκπομπής μαζί με την υπόλοιπη τηλεοπτική παρέα και συμμετέχει στις συζητήσεις τους για τα θέματα της επικαιρότητας.

Κεντρικός παρουσιαστής παραμένει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που μοιράζει τον λόγο και προσπαθεί να είναι σωστός οικοδεσπότης. Φαίνεται όμως, ότι αυτός ο νέος ρόλος της κυρίας Παγιατάκη , έφερε στην -μέχρι τώρα χαμογελαστή - αστρολόγο έναν νέο πονοκέφαλο.

Αυτός δεν είναι άλλος από την Σάσα Σταμάτη που κάνει την παρθενική της εμφάνιση φέτος τηλεοπτικά , η οποία δε διστάζει να πει στον αέρα την άποψή της, με το δικό της απότομο και πολλές φορές άκομψο τρόπο. Την Τρίτη, η Σάσα είπε on air ότι η αστρολόγος θέλει τεκνά!

Και φυσικά την εξόργισε. Χθες Πέμπτη πέταξε μπηχτή στον αέρα για το... στήθος της κυρίας Παγιατάκη. "Κουνιούνται τα δικά σου ή είναι πετρωμένα;" της είπε και... η αστρολόγος πάγωσε και δεν μπορούσε να απαντήσει! Νωρίτερα, η Βίκυ Παγιατάκη, είχε αποκαλέσει τη Σάσα Σταμάτη "Ιμιτασιόν Πετρούλα", επειδή χόρευε κατά την έναρξη της εκπομπής, κουνώντας το στήθος της.

Σκληρά λόγια και «σπόντες» που μάλλον θα λάβουν τέλος από την Δευτέρα με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα. Μεσημεριανές εκπομπές πήραν θέση και δεν μίλησαν πάντως με τα καλύτερα λόγια για την Σάσα Σταμάτη που έχει φανατικό κοινό υπέρ της αλλά και μεγάλο μέρος που την αντιπαθεί! Όσο για κάποιους που υποστηρίζουν ότι είναι στημένη η κόντρα, εμείς δεν παίρνουμε θέση και αναρωτιόμαστε τι άλλο θα γίνει για αυτά τα νούμερα;