Γάμος πρίγκιπα Harry-Meghan Markle: Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής, συνέβη μερικές ώρες πριν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γάμος πρίγκιπα Harry-Meghan Markle: Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής, συνέβη μερικές ώρες πριν

Μπορείς να φανταστείς τι έγινε;

Μερικά εικοσιτετράωρα απομένουν μέχρι την στιγμή που θα δούμε την Meghan Markle να περπατά τον στολισμένο με λουλούδια διάδρομο φορώντας το νυφικό της, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του πρίγκιπα Harry και να ενωθεί μαζί του για το υπόλοιπο της ζωής του. Και μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τις στημένες φωτογραφίες του μπαμπά της, αλλά και την δήλωση του πως δεν μπορεί να την συνοδέψει στο παρεκκλήσι του Windsor, έχουμε μία τεράστια θα λέγαμε ανατροπή.

Ο Thomas Markle που ανακοίνωσε στην κόρη του εχθές πως δεν θα παρευρεθεί στο γάμο της, λόγω του προβλήματος υγείας του (υπέστη καρδιακό επεισόδιο και δεν θέλει να ριψοκινδυνέψει στο ταξίδι) και έδωσε στην μητέρα της την συγκατάθεση του να την οδηγήσει εκείνη νυφούλα στην εκκλησία, τελικά άλλαξε γνώμη. Ναι, και αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ σημαντικό.

Ο μπαμπάς της Meghan μίλησε μαζί της την Δευτέρα και της είπε πως οι γιατροί ανησυχούν και δεν τον αφήνουν να ταξιδέψει, καθώς είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Κι ενώ όλοι είχαμε μείνει στο γεγονός ότι δεν θα παρευρεθεί και πως η μητέρας της είναι αυτή που θα την συνοδέψει, εχθές αργά το απόγευμα τα πράγματα άλλαξαν. Ο Thomas προσπαθεί να πείσει τους γιατρούς να τον αφήσουν να ταξιδέψει και δηλώνει έτοιμος να ρισκάρει ακόμη και τη ζωή του για να φτάσει ως την Αγγλία και να είναι στον γάμο της κόρης του.

«Φυσικά και θα την συνοδέψω νύφη στην εκκλησία. Είναι μία ιστορική στιγμή και θέλω να είμαι μέλος και μέρος αυτής της ιστορίας», ήταν οι τελευταίες δηλώσεις του Thomas Markle σχετικά με το θέμα αυτό. Επομένως, η Meghan θα έχει και τον μπαμπά της μαζί της λογικά.

Διάβασε ακόμη:

Δυσάρεστα νέα για την Meghan Markle: Ο απίστευτος λόγος που δεν θα έχει τον πατέρα της στο γάμο!

Το μοναδικό πράγμα που απαγόρευσε η Βασίλισσα Ελισάβετ στον πριγκιπικό γάμο