Κόντρα ΑΝΤ1 - ALPHA για τα Τουρκικά σίριαλ

Κόντρα ΑΝΤ1 - ALPHA για τα Τουρκικά σίριαλ

Πόλεμος για τα Τουρκικά σίριαλ στα τηλεοπτικά κανάλια. Οι συμφωνίες αυτή την περίοδο κλείνονται και τα αντανακλαστικά της Κάντζα φαίνεται να είναι καλύτερα μιας και έκλεισε ήδη τρία σίριαλ για την επόμενη σεζόν.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο καλοκαίρι, ο ALPHA θα ξεκινήσει να προβάλλει τρεις καινούργιες σειρές τούρκικης παραγωγής. Η μία από αυτές θα είναι το «Αγιάζι του έρωτα» που ξεκίνησε να προβάλλεται το χειμώνα αλλά σταμάτησε ξαφνικά να προβάλλεται και πρόκειται να επιστρέψει για να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές το καλοκαίρι. Στη δεύτερη όμως από αυτές τις καινούργιες σειρές πρωταγωνιστεί ένας ηθοποιός που έχει πολλές θαυμάστριες στη χώρα μας και που πρωταγωνιστούσε σε σειρά άλλου καναλιού. Ο λόγος για τον Κιβάντς Τατλιτούγ, τον πρωταγωνιστή από τα «Ασημένια φεγγάρια» που πρόβαλε μέχρι και πριν λίγες ημέρες ο ΑΝΤ1 και σημείωνε τηλεθεάσεις έως και 45%.

Ο ALPHA εξασφάλισε επίσης την καινούργια σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κιβάντς Τατλιτούγ και που έχει τον τίτλο «Menekşe ile Halil» αλλά οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζα θα την προβάλλουν με άλλο τίτλο. Η σειρά σαράντα επεισοδίων είναι παραγωγής 2007 και στην Τουρκία -αλλά και σε άλλες χώρες όπου έχει προβληθεί- σημείωσε τεράστια επιτυχία. Τα γυρίσματα έχουν γίνει σε Κωνσταντινούπολη, Άμστερνταμ και Βερολίνο και η ιστορία περιέχει συγκίνηση, ίντριγκα και πολύ έρωτα. Το σενάριο θέλει τον Χαλίλ (Κιβάντς Τατλιτούγ) με καταγωγή από τη Βοσνία να μετακομίζει στο Βερολίνο και να εργάζεται ως γκαρσόν. Εκεί γνωρίζει και ερωτεύεται τη Μενεξέ (που την υποδύεται η πρώην Μις Τουρκία, Σεντέφ Αβτσί αλλά οι γονείς της αντιδρούν! Οπότε, αντιλαμβάνεστε το ενδιαφέρον του κοινού! Αξίζει να αναφέρουμε ότι τη συγκεκριμένη σειρά διεκδικούσε κι άλλο τηλεοπτικό κανάλι αλλά τελικά ο ALPHA κατάφερε να κάνει τη μεταγραφή! Και αυτό το κανάλι ήταν ο ΑΝΤ1.