Απίστευτο φέσι των Kardashian σε αεροπορική εταιρία: Μάθε πόσες χιλιάδες δολάρια χρωστάνε!

Πατούλια Κατερίνα
Απίστευτο φέσι των Kardashian σε αεροπορική εταιρία: Μάθε πόσες χιλιάδες δολάρια χρωστάνε!

Απλήρωτοι λογαριασμοί χιλιάδων δολαρίων για τις Kardashian

Μέχρι σήμερα, ένα σκάνδαλο δεν είχε απασχολήσει τις αδερφές Kardashian: οι λογαριασμοί που κάνουν! Κι αυτό γιατί οι δημοφιλείς αδερφές φροντίζουν να πληρώνουν και μάλιστα προκαταβολικά.

Φαίνεται όμως πως έχουμε ήδη το πρώτο οικονομικό σκάνδαλο για την οικογένεια, μιας και η αεροπορική εταιρία Silver Air, LLC, με μήνυσή της ζητά από τις Khloe |και Kim αλλά και από τον πρώην της Kourtney, Scott Disick, ούτε λίγο, ούτε πολύ 225 χιλιάδες δολάρια τα οποία χρωστούν και οι τρεις για πτήσεις με ιδιωτικό τζετ που δεν έχουν αποπληρώσει.

Τι ακριβώς έχει όμως συμβεί; Σύμφωνα με το TMZ, Η εν λόγω εταιρία, δάνειζε αεροσκάφη στην πιο μικρή Jet Lux, οι υπεύθυνοι της οποίας μάλλον ευθύνονται για τους απλήρωτους λογαριασμούς και όχι οι ίδιες οι Κardashian.

Διάβασε ακόμα: Ο Χρήστος Μάστορας είναι και πάλι ερωτευμένος και δε φαντάζεσαι με ποια

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Kim Kardashian, τόσο οι διάσημες αδερφές όσο και ο πατέρας των παιδιών της Kourtney, έχουν πληρώσει και μάλιστα προκαταβολικά την Jet Lux, με στόχο η εταιρία να μπορεί να τους διαθέτει τη στιγμή που το χρειάζονται κάποιο ιδιωτικό τζετ. Δυστυχώς, για τις Κardashian, η Jet Lux δεν έχει αποπληρώσει τα ποσά που οφείλει στην Silver Air με αποτέλεσμα να μπλεχτούν άδικα και οι διάσημες αδερφές.