Μπράβο στη διάσημη τραγουδίστρια! Την κατηγόρησαν ότι γέρασε κι αυτή έδωσε την καλύτερη απάντηση

Πατούλια Κατερίνα
Μπράβο στη διάσημη τραγουδίστρια! Την κατηγόρησαν ότι γέρασε κι αυτή έδωσε την καλύτερη απάντηση

Το tweet αυτό δεν θα το άφηνε έτσι η τραγουδίστρια

Συμβαίνουν κι αυτά! Είναι η στιγμή που ακόμα και η πιο γνωστή τραγουδίστρια μπορεί να ξεσπάσει στο Twitter και να απαντήσει και στο πιο κακόβουλο σχόλιο των γνωστών trolls των κοινωνικών δικτύων.

Αυτή τη φορά, ήταν ένα σχόλιο για την ηλικία της, που έκανε τη δημοφιλή τραγουδίστρια να δώσει μια επική απάντηση.

Ο λόγος για την Pink που ύψωσε το ανάστημά της σε troll που την καλούσε να βαφτιστεί ξανά, μιας και έχει γεράσει τόσο που από Pink πρέπει πια να λέγεται Purple, δηλαδή από ροζ, έχει γίνει μοβ πια...

Η ίδια απάντησε με θάρρος:

«Μάλλον είσαι από το Λ.Α. Υπάρχουν λίγοι ακόμα άνθρωποι στον πλανήτη αυτό που θέλουν να γεράσουν φυσιολογικά. Και έχω κερδίσει το κάθε γ@@@ λεπτό στα 38 χρόνια της ζωής μου. Εσύ, πως δείχνεις; Γιατί δεν σε είχα ακούσει ποτέ πριν πιάσεις το όνομά μου στο στόμα σου. Μήπως πρέπει να αναφέρομαι σε σένα ως μικρό μοβ τρολάκι»;

Και δεν σταμάτησε εκεί η 38χρονη τραγουδίστρια και μητέρα δύο παιδιών:

«Θεωρώ πως το να γερνάμε είναι ευλογία. Νιώθω ότι οι γραμμές στο πρόσωπο, γύρω από τα μάτια και το στόμα μου, είναι σημάδι πως έχω γελάσει πολύ. Προσεύχομαι να δείχνω πιο γερασμένη σε 10 χρόνια, για να ξέρω ότι είμαι ακόμα ζωντανή».

Φυσικά, χιλιάδες fans αλλά και άλλες διάσημες όπως η Reese Witherspoon στήριξαν και εμψύχωσαν με δικά τους ποσταρίσματα την Pink.